Sustainable Living

Sustainable Living
Sustainable Living

Verdens befolkning vokser med millioner hvert år. Det er en unik udfordring. Antallet af ekstra munde at mætte truer på den ene side fødevaresikkerheden, men giver også industrien et kæmpe vækstpotentiale. Unilever Food Solutions arbejder målrettet på at mestre begge udfordringer og gøre en forskel for mennesker overalt.

Over hele verden, fra millioner af køkkener, serverer over ti millioner kokke i hundredevis af måltider hver dag. Svimlende antal, som vi har en reel chance for at påvirke positivt. Ikke med store, radikale forandringer, men med små skridt, der kan gøre en stor forskel. Og som alle i industrien kan være med til at tage.

Som Unilever Food Solutions tager vi vores skridt ved at deltage i Unilevers bæredygtighedsprogram 'Sustainable Living'. Et program, der har til formål at forene vores stadige vækst med øget bæredygtighed og en positiv rolle i samfundet.

Og du kan også være med! Ved at fremstille dine skønne retter på en sundere måde og med højere næringsindhold, ved at holde hygiejnen i top og reducere affald og spild og ved at bruge naturlige, smagsfulde ingredienser fra bæredygtige kilder. Alt sammen mens du sparer ressourcer og øger din omsætning. Vi viser dig hvordan.

Unilever Sustainable Living Plan

Sundere måltider Madspildsreducering Klimasmart Mad Bæredygtige kilder Se hvordan Unilever Food Solutions hjælper de millioner af kokke, vi samarbejder med
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Maizena Unilever Food Solutions Maille Unilever Food Solutions Milda Unilever Food Solutions Crème Bonjour Unilever Food Solutions Lätta Unilever Food Solutions Knorr Unilever Food Solutions Lipton Unilever Food Solutions Hellmanns Unilever Food Solutions Phase Unilever Food Solutions Carte d'Or Unilever Food Solutions Becel Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.dk