Bæredygtige kilder

Bæredygtige kilder

UDFORDRINGEN

Fødevarebranchen vokser i takt med at flere og flere mennesker spiser ude. Det giver øget efterspørgsel på ingredienser. For at garantere tilgængeligheden må vi fortsætte med at forbedre vores produktionsmetoder. Og starte med hvordan vi producerer de råvarer, vores produkter fremstilles af. 


VORES LØSNING

Kokke vil have råvarer af den bedst mulige kvalitet. Vi er overbeviste om, bæredygtigt producerede råvarer, som har groet under optimale forhold, giver højest kvalitet og en udsøgt smag.

Derfor anvender vi bæredygtigt producerede ingredienser i vores produkter. Ved at give køkkenchefer bæredygtige produkter af høj kvalitet, mindsker vi den miljøpåvirkning vores produkter forårsager.

Ved at informere om hvordan råvarerne i vores produkter er dyrket, møder vi desuden både køkkenchefer og gæsters øgede krav til bæredygtighed.

Læs mere om hvordan vi vælger vores råvarer
 
Palmolie

Palmeolie 

Få fødevarer vækker så megen debat. Men hvad ville der egentlig ske, hvis vi holdt op med at bruge palmeolie?

Et svært spørgsmål >

 
Tomater

Tomater

Tomater er en af vores vigtigste grønsager. Så her arbejder vi for at sikre, de dyrkes bæredygtigt.

Strenge krav >

 
Knorr Partnership Farms

Te

Læs mere om Liptons ni-punkts bæredygtighedsprogram for at garantere, at produktionen af vores te er bæredygtig og etisk.

Etisk produktion >

 
Kartofler

Kartofler

Knorrs avlere anvender certificerede frø og kan garantere kontinuerlig kvalitetssikring samt 100% sporbarhed for vores kartofler

Bæredygtigt dyrket >

 
Knorr Foregangsgårde

Knorr Partnership Farms

Knorr Partnership farms er et antal landbrug rundt omkring i Europa som leder udviklingen mod bæredygtige landbrugsmetoder

Bæredygtige gårde >

 
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk