Sundere måltider

Sundere måltider

Sundere måltider – Udfordringen

Forekomsten af fedme har aldrig været højere. Hver 10. voksen går i dag under betegnelsen fed. Flere og flere restaurantgæster er opmærksomme på deres helbred og ønsker sunde alternativer, når de spiser ude.

I skarp kontrast står en billion mennesker verden over, som sulter hver dag. Selv i de mest udviklede lande mangler millioner af skolebørn sunde og nærende måltider, der kan give dem en god start på livet og lade dem udnytte deres fulde potentiale.
Prøv vores kalorieberegner – Sundt & Fristende

Vores løsning

Med vores 'Sundt & Fristende' service, ønsker vi at opfordre kokke og alle andre, der arbejder i fødevareindustrien, til at tage del i kampen mod fedme og underernæring.

Vi hjælper kokke verden over med at servere næringsbalancerede, sunde måltider, der får topkarakterer på smag og nydelse hos gæsterne.

Læs mere om vores service 'Sundt & Fristende', som vi udfører i samarbejde med kokke verden over:


Vores Produktudvikling

Vi ønsker ikke blot at vores kokke og restauratører gør det til en sundere oplevelse at spise ude. Vi vil også forbedre vores produkter. Ved at reducere indholdet af fedt, sukker og salt i vores produkter trin for trin, maksimerer vi næringsindholdet.

 

Reduceret saltindhold

Vi ved, at gæsterne kan lide smagen af salt, og vi ønsker ikke at gå på kompromis med smagen. Vores kokke og fødevareteknologer arbejder derfor konstant på at forny og forbedre opskrifterne på vores produkter med urter, krydderier og andre ingredienser, der kan reducere behovet for salt. Hvert år introducerer vi nye reduktioner, så gæsterne gradvis vænner sig til det nye, lavere saltindhold.

Vi har allerede reduceret saltindholdet væsentligt i vores portefølje globalt. Vi sigter mod World Health Organisation (WHO) anbefalinger på 5 gram salt per dag. Vi arbejder på at nå frem til dette mål i perioden fra 2015 til 2020.

Efter relanceringen af Knorr granuleret bouillon i 2012 er saltindholdet mindsket med op til 25% i denne produktkategori og i gennemsnit med 13%. Ser vi på Knorr pasta bouillon er saltindholdet i de relancerede produkter mindsket med op til 28%.

 
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk