Velkommen til Servicekøkkenet


I vores servicekøkken udvikler vi og tester nye produkter, som er interessante for vores kunder. Desuden udvikler vi opskrifter, tips og ideer omkring disse produkter og resten af vores produkter i sortimentet. Opskrifter til vores storkøkkenkunder er altid testet og næringsberegnet samt kalkuleret med råvarepriser. Til vores restaurant- og hotel kunder, vil vi gerne give inspiration og variation igennem tips og ideer.

Vil du besøge Servicekøkkenet?

Vi vil gerne være en inspirationskilde for vores kunder! Det indebærer bl.a. at vi tager imod grupper i vores Servicekøkken til hyggeligt samvær og kreativ madlavning. Vi laver et program ud fra kundens ønsker, hvor vi sammensætter teori og praktik.
Arbejder du i et køkken, hvor det er svært at komme fra i dagtimerne, så arrangerer vi en workshop senere på dagen – ud fra dine ønsker.

Inspiration og udvikling

Er du interesseret i, at tage dine kollegaer med til en inspirations- og udviklingsdag i Servicekøkkenet i Ørestaden, så anbefaler vi, at I max. er 12 deltagere, for at få den optimale oplevelse. Så laver vi mad, som vi efterfølgende nyder sammen.

Vi tilbyder forskellige udviklingsmuligheder til vores kunder. Få mere viden om: Fedt og fedtkvalitet, Stivelse, hvordan du får sjælen tilbage i sovsen, te, m.m.

Find en tid der passer jer, sammen med jeres Unilever Food Solutions konsulent, så sammensætter vi et spændende program sammen. Hvis I har for stor afstand til Servicekøkkenet, så kommer vi gerne til jer, sammen med jeres Unilever Food Solutions konsulent.

Spørgsmål

Har du spørgsmål ang. produkter i vores sortiment, opskrifter eller andet så kontakt Servicekøkkenet eller din Unilever Food Solutions konsulent.

Kontakt Servicekøkken her

Kontakt din Salgskonsulent her

Præsentation af vores udviklingskok her

 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Kontrol Raport Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk