Unilever Food Solutions er ny partner for Det Danske Kokkelandshold – som sponsor og leverandør af professionelle fonder

Kokkene på Danmarks Kokkelandshold og Junior Kokkelandsholdet skal levere kompromisløs kvalitet, når de træner og deltager i nationale og internationale kokke-konkurrencer. Smag, gode råvarer og præ-cision er afgørende faktorer, når de danske kokke skal levere kulinariske stjerneoplevelser. Det er bag-grunden for, at de 2 Kokkelandshold har ønsket at anvende Unilever Food Solutions serie af professionelle fond’er frem for at tilberede deres egne fond’er fra bunden. Sponsoraftalen mellem Det danske Kokkelandshold og Unilever Food Solutions blev officielt underskrevet den 27. marts 2013.

Vi er gået målrettet efter en stærk og troværdig partner, der leverer kvalitet, som vi kan stå inde for«, fortalte Sten Slot Knudsen, adm. direktør for Kokkelandsholdene ved underskrivelsen af sponsoraftalen i Unilever Food Solutions køkken i Ørestaden.

Unilever Food Solutions er eksperter i løsninger til professionelle køkkener, og de nye Knorr fond´er er fuldt på højde med de fond´er, som kokke selv producerer. Kokkelandsholdene vil opnå en række åbenlyse fordele ved at anvende produkterne:

  • For det første er de fremstillet helt fra grunden af friske råvarer og ingredienser og helt uden kunstige tilsætningsstoffer.
  • For det andet er disse produkter meget stabile, når det gælder smag, konsistens, farve etc. Og det betyder, at kokkene kan udarbejde deres nye opskrifter med meget stor præcision, når det fx gælder angivelser af ingredienser og mængder.
  • Endelig vil produkterne kunne spare kokkene værdifuld tid i konkurrencer og under træning, hvor de ikke har tid og mulighed for selv at koge fonder. Fonderne spiller rigtig godt sammen med vores målsætning om at reducere madspildet mest muligt, hvilket også er et målepunkt i konkurrencerne.

Hos Unilever Food Solutions er vi naturligvis glade for og stolte over, at vores nye Knorr fond’er til de professionelle køkkener er blevet udvalgt og blåstemplet af Danmarks dygtigste kokke - og af organisationen bag Det Danske Kokkelandshold. Når professionelle kokke på dette niveau fravælger selv af koge deres fond’er på grønsager, kød, ben, krydderier mv. - og i stedet bruger vores fond’er - er det den højeste anerkendelse, vi kan opnå som virksomhed,« siger Patric Bichot, Senior Channel Marketing Manager hos Unilever Food Solutions.

Aftalen mellem de to parter blev underskrevet hos Unilever Food Solutions den 3. april og indebærer, at Unilever Food Solutions leverer alle de fond-varianter, som de to Danske Kokkelandshold skal bruge til deres træning og til konkurrencerne og kontant støtte til organisationen bag Kokkelandsholdene og deres rejser til de danske og internationale konkurrencer. Det Danske Senior Kokkelandshold har nogle af Danmarks mest anerkendte og højest præmierede kokke som deltagere.
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Kontrol Raport Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk