Inspiration. Hver dag

Vi hjælper kokke verden over med at skabe sunde, velsmagende måltider, der får gæsterne til at komme igen.

Vi skaber ingredienser, der reducerer den dyrebare forberedelsestid i køkkenet, uden at gå på kompromis med smag eller stil. Og som bidrager med inspiration og ideer, der konstant holder din menu frisk og spændende.

Vi er hjemme i køkkenet

Vi har levet for mad siden 1880’erne, og har skabt nogle af verdens favoritbrands: Knorr, Hellmann’s, Lipton og mange flere. Vi arbejder tæt med virksomheder af alle størrelser; fra uafhængige restauranter over hotelkæder til cateringfirmaer - i 74 lande.  Så vi har fuld forståelse for den kritiske balance mellem at imponere dine gæster og høste et overskud.

Til kokke af kokke

Som en del af Unilever forstår vi konsumenter; dine gæster. Vi bruger denne indsigt til at hjælpe kokke og cateringvirksomheder med at følge med i deres publikums skiftende smag. Med vores team af højtkvalificerede kokke og diætister, hjælper vi kunderne med at nå kontinuerligt høje standarder af fantastisk smag og nærende indhold, og en god balance mellem de to. Vores globale tilstedeværelse gør, at vi let kan sprede alverdens køkkenideer.

Growing for the future

Vi tænker altid på at sætte sund, nærende mad på bordet, men vi tænker også over vores påvirkning af kloden. Det er en del af vores miljøbevidste, ansvarlige måde at drive forretning, at vi bruger ingredienser og emballage, der er bæredygtigt fremstillet, som skaber mindre affald og forbruger mindre energi.

Mad er vores passion

Derfor kan du stole på os, når du skal tilfredsstille selv dine mest krævende gæster.

Hold dig opdateret og tilmeld dig nu
 
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Kontrol Raport Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk