Goodie bag, doggie bag

Bestil Doggy Bags og minimer dit madspild

Danmarks professionelle køkkener spilder ca. 140.000 ton mad om året[1]. Dette spild er unødigt stort. Samtidig viser en ny undersøgelse, foretaget af Gallup for Stop Spild Af Mad, at 2 ud af 3 danskere gerne vil have deres rester med hjem fra restaurantbesøg, hvis tjeneren tilbyder det [2].

Denne efterspørgsel ønsker Unilever Food Solutions og Stop Spild Af Mad at imødekomme. Vi gør det nu muligt for dig og din restaurant at tilbyde dine gæster en doggy bag. Du kan derfor både tilgodese dine gæsters ønske og bidrage til reducering af Danmarks samlede madspild.

Vi ønsker at nedbryde tabuet om at tage madrester med hjem fra restaurantbesøg. Det skal og må ikke være flovt at komme ud fra en restaurant med en doggybag. Det skal tvært imod være noget, man som miljøbevidst dansker er lidt stolt over.

Udfyld nedenstående formular og få tilsendt 100 stk. GRATIS doggy bags til din café/restaurant.
 
* Nødvendig

Segment*

Venligst send mig:*

 
 
Tilbuddet gælder kun for foodservice operatører lokaliseret i Danmark. Unilever Food Solutions forbeholder sig ret til at kvalificere alle doggy bag anmodninger og til at slutte dette tilbud til enhver tid. Kontaktoplysninger vil ikke blive solgt eller delt med en tredjepart. Poserne er på lager fra uge 48 2012, og sendes ud umiddelbart derefter. Tillad op til 2 uger for levering. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Poserne sendes kun indenfor Danmarks grænser.
 


Gallup undersøgelse om doggy bags

Download undersøgelsen >

 
[1] Nordisk Ministerråd, Undgå Madspild – en guide til miljøvenlig og rentabel køkkendrift, august 2012

[2] TNS Gallup for Stop Spild Af Mad, Lyngallup om doggybags, marts 2012
Læs World Menu Rapport 2
 
Download Madspildsværktøj
 
Tips til reducering af madspild
 
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk