Nordjylland - Fiskefrikadeller med estragonremoulade

 
 
 

Ingredienser (1 batches)

Mængde Enhed Ingredienser
1,00 kg1,00kgFiskefars
3,00 dl3,00dlKnorr Mad 15%, Flødealternativ med vegetabilsk fedt 1 l 
100,00 g100,00gLøg, finthakket
1,50 dl1,50dlMilda Flydende Stege 100% 2,4 l 
100,00 g100,00gHellmann´s Real Mayonnaise 2 kg / 2 l 
200,00 g200,00gGrov pickles i marinade
30,00 g30,00gKnorr Professional Krydderurtepuré Estragon 750 g 
15,00 g15,00gKnorr Professional Krydderipuré Karry 750 g 
1,00 kg1,00kgKartofler, bage (1 stk./200g)
10,00 g10,00gDild

Vores produkter brugt i denne opskrift

Metodik

1: Rør fiskefarsen med Knorr Mad 15% og finthakket løg og smag
til med salt og peber.
2: Steg fiskefrikadellerne gyldenbrune i Phase 100%.
3: Rør en etragonremoulade af Real Mayo, grov pickles,
Krydderipuré Estragon samt Krydderipuré Karry.
4: Kog kartoflerne møre i vand tilsat Grønsagsbouillon.
5: Vend de kogte kartofler med lidt finthakket dild og servér dem i Bouillonen.


Tips:
Server med frisk citron.
Tilsmag evt. fiskefarsen med lidt Krydderipuré Estragon.

 
recipe number: 24-DA-108396 recipe code: R0025526
Maizena Unilever Food Solutions Maille Unilever Food Solutions Milda Unilever Food Solutions Crème Bonjour Unilever Food Solutions Lätta Unilever Food Solutions Knorr Unilever Food Solutions Lipton Unilever Food Solutions Hellmanns Unilever Food Solutions Phase Unilever Food Solutions Carte d'Or Unilever Food Solutions Becel Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.dk