Nordjylland - Fiskefrikadeller med estragonremoulade

 
 
 

Ingredienser (1 batches)

Mængde Enhed Ingredienser
1,00 kg1,00kgFiskefars
3,00 dl3,00dlKnorr Mad 15%, Flødealternativ med vegetabilsk fedt 1 l 
100,00 g100,00gLøg, finthakket
1,50 dl1,50dlMilda Flydende Stege 100% 2,4 l 
100,00 g100,00gHellmann´s Real Mayonnaise 2 kg / 2 l 
200,00 g200,00gGrov pickles i marinade
30,00 g30,00gKnorr Professional Krydderurtepuré Estragon 750 g 
15,00 g15,00gKnorr Professional Krydderipuré Karry 750 g 
1,00 kg1,00kgKartofler, bage (1 stk./200g)
10,00 g10,00gDild

Vores produkter brugt i denne opskrift

Metodik

1: Rør fiskefarsen med Knorr Mad 15% og finthakket løg og smag
til med salt og peber.
2: Steg fiskefrikadellerne gyldenbrune i Phase 100%.
3: Rør en etragonremoulade af Real Mayo, grov pickles,
Krydderipuré Estragon samt Krydderipuré Karry.
4: Kog kartoflerne møre i vand tilsat Grønsagsbouillon.
5: Vend de kogte kartofler med lidt finthakket dild og servér dem i Bouillonen.


Tips:
Server med frisk citron.
Tilsmag evt. fiskefarsen med lidt Krydderipuré Estragon.

 
recipe number: 24-DA-108396 recipe code: R0025526
Kontrol Raport Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk