ER DU STIV I STIVELSE?

Giv maden den rette konsistens!

Er det svært at få den rette konsistens på saucen? Har du oplevet, at dine genopvarmede retter får et kedeligt udseende? Sker det, at dine supper bliver for tynde efter nogen timers varmholdning? Har din frugtgrød fået et gråligt skær og skiller efter et par dage i køleskab?

Hos Unilever Food Solutions har vi udarbejdet en stivelsesguide, der passer ind i nutidens produktionsformer, hvor der er store krav til den stivelse der bruges i det moderne storkøkken. I guiden finder du en doseringsguide, der kan hjælpe dig med hurtigt at udregne, hvor meget stivelse du skal bruge i dine opskrifter, og dermed være sikker på et tilfredsstillende og ensartet resultat hver gang.

Kontakt din udviklingskonsulent om mere info om stivelsesguiden og om det kunne være spændende for jer med et stivelsesseminar!

Bestil din gratis vareprøve i dag
 
 

Tilbage Til toppen Send siden Print siden
Kontrol Raport Maizena Maille Milda Crème Bonjour Lätta Knorr Lipton Hellmann's Phase Carte d'Or Becel
www.unileverfoodsolutions.dk