Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Fiske- og skaldyrsgryde

Brug timian, hvidløg, appelsinskal, fennikel, rejer, hummer, torsk, laks og friske blåmuslinger til at tilberede verdens mest enkle og lækreste gryderet med fisk og skaldyr.  Det er i hvert fald sådan, at ophavsmanden beskriver den, og vi tror ham.

00:00

Ramen

Nu skal der laves japansk fastfood med intens velsmag. En ramen lavet på Knorr Professional Kyllingefond, flere slags svampe, rød chili og lækre tynde ramennudler.

00:00

Vildtsauce

Som at gå direkte ind i skoven, siger Daniel Müllern om sin vildtsauce med Knorr Professional Vildtfond, friske grønne enebær og miso. Servér den med et dejligt stykke hjortemørbrad og svampe, og gør dig klar til at modtage folkets hyldest.

00:00

Rødvinssauce

Kan man lave en helt perfekt rødvinssauce på bare 20 minutter? Ja, det siger Daniel Müllern, og hvis der er nogen, vi stoler på, så er det Danne. Find Knorr Professional Demi Glace frem, så er sagen næsten bøf.

00:00

Kogt kalv i dild

En frokostklassiker, der bør være på enhver frokostrestaurant, hvis du spørger Daniel. Hemmeligheden bag en succesfuld en af slagsen? Se filmen, så får du svaret.

00:00

Fem med fond

Fem med fond

Fem smagfulde opskrifter med fond fra Knorr Professional.

Download