Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Nutidens kokke har nye behov

Køkkenet og vores spisevaner er under forandring. Diversiteten spredes, flere vælger anderledes og det er vigtigt at følge med. Det kan vi også mærke hos Knorr. Vi gennemgår derfor nu en opdatering af vores produktportefølje, hvor ingredienser, smag, design og emballage bliver finjusteret, så det passer til nutidens behov.

Vores bouilloner er de første til at komme gennem nåleøjet, da det er en hel essentiel del af det professionelle køkken. Gå på opdagelse her på sitet efter mere information om vores produkter, find opskrifter der matcher dine kunders ønsker og læs om nogle af de mange tiltag vi gør for en mere bæredygtig industri.

Hos Knorr følger vi tendenserne. Nutidens kokke efterspørger noget nyt. Se denne video og bliv inspireret til fornyelse i dit køkken. Vi hjælper med inspiration, produkter og opskrifter.

Små ændringer gør en stor forskel. 

Arbejd fremtidssikret!

En god bouillon bør bestemt ikke undervurderes i sig selv, men ofte vil vi kombinere den med andre råvarer for at skabe ægte mesterværker. Hvis du ønsker at arbejde endnu grønnere i køkkenet, så tag et kig på Future 50 Foods og de 22 råvarer, vi har udplukket til især vores breddegrader. Sundt, spændende, bæredygtigt, nærende og lækkert, så kom ind i Norden! Klik dig derind med det samme!