Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Hos Knorr mener vi, at smagen er en afgørende faktor. Og det har vi gjort siden 1838. Det gælder til særdeleshed også produkterne fra Knorr Professional, der er udviklet med særlig hensyn til det professionelle køkken, hvor smag og kvalitet er alfa omega. Her skal en købt bouillon og fond være et reelt og godt alternativ til en hjemmelavet, for ellers er det bare ikke godt nok. Det skal være en hjælpende hånd i et køkken, hvor knappe ressourcer og mangel på tid ofte er et problem. Vi har udviklet vores produkter som en hjælp til dig. Vi har gjort det hårde forarbejde, så du kan koncentrere dig om det sjove – og at sætte dit helt eget præg på en fantastisk servering for dine gæster.

Det grønne valg

Smagen er ikke det eneste fokus i produktionen. V i tænker bæredygtighed og gode råvarer ind i hele forsyningskæden. Alle vores leverandører af råvarer og emballager er certificerede og trænede, så vi kan stole på et opdræt eller materialevalg efter vores høje standarder. Vi satser på naturlighed. Alle urter og grøntsager, som anvendes af Knorr, dyrkes under solen og høstes, når de er allerbedst. Derefter tørres de naturligt uden konserveringsmidler på fabrikker tæt på marken. Tørrede fødevarer udleder langt mindre Co2, da det fylder mindre og bruger mindre emballage. Eksempelvis bliver 20 kg tomater til 1 kg når de er tørret og vandet er fjernet. Men smagen bevares, så du i køkkenet stadig kan servere smagfulde retter uden kompromis. Og så er holdbarheden i top på tørrede produkter og madspildet i bund. Det er win-win i vores optik.

Er du i tvivl om, hvilken type bouillon der er bedst for dit behov? Så prøv vores online matching tool og få vores bud.

Redirecting...

Knorr Professional Bouillon Guide

Knorr Professional Bouillon Guide

Læs folderen her