Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Det bliver hele tiden vigtigere for restauranter og storkøkkener at tage hensyn til miljøet i deres menuer, en udvikling Unilever Food Solutions gerne støtter op om. Derfor har vi netop lanceret i alt seks økologiske fonder og bouilloner - lige så velsmagende og velbalanceret som altid. 

Vores nye bouilloner og fonder er velsmagende, samtidig med at de er klimavenlige. Bouillonerne giver en god og fyldig smag, hvor fonderne er perfekte til at fremhæve den rene smag af hovedingrediensen i dine retter, og dette uden at du skal gå på kompromis med dine økologiske målsætninger. Derudover er de frie for allergener som gluten og laktose. Med disse fonder og bouilloner kan du altså lave mad, der tager hensyn til både dine kunder, smagen og naturen. 

 

Fonder og bouilloner med omtanke for helheden

Udover at vores nye fonder og bouilloner er økologiske, er de også bæredygtigt produceret. For at vi kan tage ansvar for vores planet, er vi nødt til at tænke og arbejde bæredygtigt. Dette er noget, vi i Unilever Food Solutions tager meget alvorligt, og har arbejdet med længe. Men hvad betyder bæredygtighed egentlig? I al sin enkelhed handler det om, at man tilfredsstiller sine behov uden at skade fremtidige generationers mulighed for at dække deres behov.

Læs mere om vores bæredygtige mål og ambitioner her!

 

En grøn markering

Vores økologiske fonder og bouilloner er mærket med EUs økomærke, så du kan være sikker på, at de er produceret med respekt for miljøet. Læs mere her. 

 

 

Knorr økologiske bouilloner

  • Fri for gærekstrakt, gluten, laktose og palmeolie
  • Lavt saltindhold (0.3%)
  • Ren og naturlig smag.
  • Kan også købes som 5 kg
  • 1 kg giver 125 liter

 

KNORR ØKOLOGISKE FONDER

  • Fri for gærekstrakt, gluten og laktose
  • 1 liter giver 50 liter færdig fond
  • Fremhæver den rene smag af hovedingrediensen

 

Download vores opskrifter med økologiske fonder og bouilloner

Download vores opskrifter med økologiske fonder og bouilloner

økologiske fonder og bouilloner

Download