Menu

Vi gør det grove. Du gør det sjove.

Vi ved selvfølgelig godt, at du sikkert sagtens kan lave en lækker fond. Men spørgsmålet er bare: Vil du det, eller vil du hellere bruge din dyrebare tid og energi (i dobbelt forstand) på noget andet, der kan gøre en større forskel for din madlavning og dine gæster? Hvis svaret er sidstnævnte, har vi tre rigtig gode nyheder til dig fra Knorr Professional: Knorr Professional Kyllingefond, Knorr Professional Kalvefond og Knorr Professional Demi-Glace!

Vi gør det grove. Du gør det sjove.

Vi ved, at der er masser af ting, der kræver både tid og opmærksomhed i et stressende restaurationskøkken, og derfor har vi gjort vores ypperste for at kunne tilbyde dig en fond og en demi-glace, der smager præcis så godt, som du havde forestillet dig, og som har samme høje kvalitet og smag - hver gang! Vi taler råvarer i første klasse og naturlige, ensartede smage. Det vil sige en utrolig base uden den mindste indsats fra din side. Vi, derimod, har virkelig gjort os umage, og vi er overbeviste om, at du vil kunne smage det og mærke det i din tilberedning.

Sådan laver vi vores fonder! 

  1.   Vi koger kød og kraftben forsigtigt sammen til en intens, kraftig og smagsfuld fond.
  2.   Vi lader ligeledes friske saftige grøntsager simre langsomt, til en dyb sødmefuld grøntsagsfond.
  3.   Vi kombinerer disse to fonder, og tilsætter friske urter og krydderier for endnu mere dybde og kraft i den endelige fond.

Otte ting, du skal vide om FOND og DEMI-GLACE fra Knorr Professional:

  • Fås i tre varianter: Kyllingefond, Kalvefond og Demi-Glace
  • Fremstillet af naturlige ingredienser
  • En afbalanceret smagsprofil, der giver dine retter den samme smag hver gang.
  • Ny nem emballage der mindsker spild og i praktisk størrelse
  • Klar til brug
  • Ingen tilsætningsstoffer (ingen kunstige farve- eller smagsstoffer)
  • Gluten- og laktosefri
  • Ingen deklarerbare alergener *

* Dette produkt indeholder ikke allergifremkaldende ingredienser, der skal deklareres i henhold til EU-forordning 1169/2011 (bilag II).

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu