Menu

Når fonden bør laves fra bunden

01:04

Når fonden bør laves fra bunden 

Som alle kokke ved, kan det være både tidskrævende og dyrt at lave sin egen fond. Samtidig kan det være en udfordring at få en ensartet smag hver gang. Blandt kokke er man dog ofte af den opfattelse, at den fond, man bruger, bør laves fra bunden, hvis køkkenet skal holde et højt niveau.

Alt dette har kokkene hos Unilever Food Solutions taget hensyn til, og nu har vi udviklet en fond fra bunden, som vi gerne vil dele med vores danske kokkekolleger. Ved udelukkende at bruge ingredienser af høj kvalitet, og ikke tilsætte konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, er det lykkedes os at skabe en flydende fond, der gør tilberedningen nemmere for fremstående køkkener i hele landet.

Fonden tilberedes på ret traditionel vis: Kraftben med kød af høj kvalitet steges i flere timer, hvorefter de koges sammen med friske grøntsager. Når det er færdigkogt, skummes det og reduceres til en tyktflydende fond. Fonden er 100 % fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, hvilket giver en intensiv og ægte smag, som er karakteriseret af kvalitetsingredienser.

Ved fremstillingen af Knorrs professionelle fonder komposteres alle ben, grøntsagsskræller og rester, eller også bruges de som biobrændsel. Ved at vælge Knorrs professionelle fonder kan kokke spare både tid og penge, sammenlignet med når de laver fond fra bunden, og samtidig kan de bidrage til en mere bæredygtig fødevareindustri.

Arbejder du som kok?

Så bestil en vareprøve med den nye fond her i dag, og se, hvad det hele handler om. Send en mail til os på info@unileverfoodsolutions.dk, så sender vi en vareprøve til dig med det samme.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu