Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Med en hjemmelavet smag og en umiskendelig fyldig og blød tekstur, er det ikke underligt, at HELLMANN’S har været kokkenes favorit i mere end et århundrede. Men vi skyder heller ingen genveje, og sørger for at bruge gode råvarer i dobbelt forstand. Så vidt det er muligt, bruger vi ingredienser, der fremmer en bæredygtig udvikling, og vi forsøger altid at finde nye måder til at minimere vores miljøpåvirkning.

 

Så alsidig som den er cremet

HELLMANN’S Real Mayonnaise passer til de fleste retter og sammenhænge, løber ikke, og er lige så god naturel, som når den smages til med dine yndlingskrydderier. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick har en ekstra tyk konsistens, der gør den særligt velegnet til dip-saucer, fyld og til at smøre direkte på sandwich. 

 

 

Reducer spild med den rigtige mængde mayonnaise

Behovet for mayonnaise er forskellige, afhængigt af sammenhæng, menu, tendenser og sæson. Derfor kan du få vores mayonnaise i både mindre og meget stor emballage. På den måde kan du undgå unødvendig spild. HELLMANN’S Real Mayonnaise 79% fås i både 10- og 2-liters beholdere. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick fås i pakker med 5 kg.

 

 

100% æg fra fritgående høns

At god mad skal fremstilles af de bedste ingredienser er næppe noget nyt. Derfor fremstiller vi vores produkter med så enkle og naturlige ingredienser som muligt, samtidig med at råvarerne produceres på en bæredygtig måde. I dag kommer et hundrede procent af de æg, vi bruger i vores mayonnaiser faktisk fra fritgående høns. Det gør en meget reel forskel for livskvaliteten for millioner af høns – og for millioner af flasker med HELLMANN’S. 

 

 

Bæredygtigt dyrket rapsolie 

Som kok ønsker du selvfølgelig, at din mad skal smage af så meget som muligt, men ikke på bekostning af vores planet. Derfor køber vi kun olie lavet af bæredygtigt dyrket raps.