Menu

At lave en perfekt vinaigrette, der både løfter og afrunder en salat, er ikke noget, man sådan lige gør. Netop derfor er vi glade for at præsentere et stort udvalg af udsøgte vinaigretter, lavet på naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Udover at hæve dine salater til hidtil usete højder, kan de bruges i varme retter, saucer, marinader og desserter samt som glasur og dekoration. Server dem præcis som de er, eller tilpas dem til den smagsvariation, du ønsker.

 

Har du brug for tips om anvendelsesmuligheder? Længere nede finder du en samling af nye og lækre opskrifter!

 

En spændende nyhed 

Som du måske kan se, har vi opdateret designet på vores vinaigretter. Når vi nu alligevel var i gang, udnyttede vi muligheden for at forbedre låget, så det blev lettere både at åbne og lukke. Derudover har vi udviklet en ny vinaigrette. Der er ganske enkelt en masse gode nyheder på samme tid. 

 

Nyhed! HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette

En voksen nyhed, fremstillet af en skøn eddike på æblecider, Pedro Ximenes eddike og honning. 

 

HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette 

En perfekt, velsmagende blanding af sesamolie, sojasauce, ristede sesamfrø, rødvin og hvidvinseddike. En naturlig komponent i tilberedningen af asiatiske retter.

 

HELLMANN’S Citrus Vinaigrette 

En sund og frisk vinaigrette lavet med ekstra jomfru olivenolie samt saft og skal fra solmodne citroner fra Murcia i Spanien. 

 

HELLMANN’S Hindbærvinaigrette 

Giver din salat den perfekte smagsbalance, sammensat for at opnå en sød vinaigrette med en skarp "finish" fra hindbær, rødvinseddike og intens solbærjuice. Hellmann’s Raspberry Vinaigrette giver den bedste smag – året rundt. 

Find nye måder at anvende dine vinaigretter fra HELLMANN’S!

Vi bad en af ​​vores kokke om at skabe nogle spændende nye opskrifter, der indeholder alle vores varierede og smagfulde vinaigretter. Resultatet blev en opskriftsbog fuld af lækre sager som ristet pastinaksuppe med æble, kold tomatsuppe og en dejlig linsesalat.

Opskrifter med vinaigretter fra HELLMANN’S

Opskrifter med vinaigretter fra HELLMANN’S

Download brochuren her

 

Hurtige tips fra HELLMANN’S

  1. Giv din tun lidt "kant" med HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette. Tilsæt lidt frisk koriander, og du har en sauce med den perfekte balance mellem syrlighed og sødme, velegnet til både fed og mager fisk.    
  2. Pift dit oksekød op med lidt sichuanpeber og hæld HELLMANN’S Sesame Soy Vinaigrette og svampe på panden efter stegning. Det er lige så nemt, som det er godt. 
  3. Top din grønne ærtesuppe med en smule HELLMANN’S Citrus Vinaigrette for den perfekte kombination af søde ærter og livlig syre. 
  4. Det komplette syrekompliment til klassiske desserter, der ved tilførelsen af hindbær og solbær binder pærens sødme, ostens fedme samt urternes bitterhed sammen. Dette betyder, at Raspberry Vinaigretten er særdeles velegnet til de fleste retter med frugt og ost.

 

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu