Menu

Hellmann’s er berømt for sin mayonnaise, den er endda udnævnt til verdens bedste. Smagen er fantastisk, og ingredienserne produceres bæredygtigt og er af den højeste kvalitet, så det er på ingen måde ufortjent, at den er så populær. Fra nu af kan du også tilbyde dine kunder en kvalitetsketchup, som kan stå ved siden af Hellmann’s mayonnaiseflaske.

Opskriften indeholder så få ingredienser som muligt, netop for at gøre produktet og smagene så autentiske og rene som muligt (66,9 % tomat, sukker, eddike, vand, salt og naturlige aromaer). Tomaterne er italienske, og de er naturligvis bæredygtigt dyrket. Desuden er sukker- og saltindholdet reduceret, og i stedet har vi tilsat endnu flere tomater.

Den nye flaske indeholder 430 ml (473 gram) og kan sættes med toppen nedad, hvilket også er perfekt til bordserveringer, hvor kunderne selv doserer efter deres egne præferencer. Flaskerne sorteres sammen med plastemballage og gør det nemt for dig at være lidt mere miljøvenlig. Flaskerne vil på længere sigt også blive fremstillet af 100 % genbrugsplast.

Husk, at du også kan få Hellmann’s ketchup, mayonnaise og sennep i portionspakker til takeaway eller som en dispenserløsning, der er ideel til servering i små skåle eller på buffeter.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu