Menu

Hellmann’s store stjerne er Real mayonnaise, som har været kendt og elsket verden over i mere end 100 år. Men Hellmann’s er meget mere end mayonnaise i et glas. Og for en gang skyld er food service branchen foran i forhold til sortiment!

Hellmann’s til ethvert behov

”There is a Hellmann’s for every occasion” lyder det. Og der er noget om snakken. Sortimentet er udvidet i flere formater over de seneste år, så den elskede mayonnaise findes i nye størrelser og forpakninger, men efter rigtig manges ønsker er der også endelig kommet en ketchup i samme høje kvalitet, som kan supplere mayonnaisen i de forskellige formater. Så nu kan du både servere det populære varemærket Front-of-House og Back-of-House.

Hellmann’s verden

Hellmann’s verden

Læs mere om Hellmann’s og få et overblik over sortimentet.

Læs folderen her

 

Skab visuel identitet Front of House

Undersøgelser viser, at valget af produkter betyder noget for gæsterne. Og her er det netop ved Front of House, at du kan give et indtryk af restaurantens kvalitet. Det er nu muligt at have en flaske med ketchup og mayonnaise fra Hellmann’s til at stå direkte på bordet, så du kan lade gæsten servere sin dyppelse selv. Faktisk bliver der ofte brugt mindre på denne måde, da gæsten selv doserer i løbet af måltidet og du ikke får fyldte ramakiner retur til køkkenet - og desuden slipper for håndtering og opvask af disse. Et alternativ er portionspakker, som især er ideelle til take-away. Det er tilmed nemt at tage en lille merpris pr. styk af disse. Har du buffet? Så er en dispenserløsning måske sagen, hvor du på en nem og hygiejnisk måde tilbyder ketchup, mayonnaise og sennep i 12 ml doseringer direkte på tallerkenen.

Kilde: Kadence International Research & UFS Consumer and Operator Brand Research, Cambridge Direction

Den gode smag kommer fra køkkenet

En god burger, sandwich eller dressing kræver en base af god kvalitet. Her kan du også bruge Hellmanns i køkkenet. Her kan du selvfølgelig få Real Mayonnaisen i bøtter, men kender du Hellmann’s Extra Thick? Den er ekstra tyk, løber ikke, binder væske og tåler hård behandling som piskning og blanding. Den er derfor ideel til sandwiches, dressinger, coleslaw, kyllingesalat mm.

Tip:

Bland en nem aioli med Hellmanns mayonnaise og Knorr Primerba Hvidløg eller lav en Chipotle/chicken mayo ved at smage til med lidt Røget chili puré og Knorr koncentreret kyllingefond.

Den ekstra krølle på halen

Ingen tvivl om, at Hellmann’s er en frontløber på mayonnaise og nu også ketchup. Men faktisk kan du også få samme høje kvalitet i dressinger, hvis du vil spare tiden på at lave den selv. Der findes også velsmagende vinaigretter, der er nemme at bruge og smager fantastisk i forskellige retter. Èn ting er sikkert. Med Hellmann’s kan du stole på smagen. Velbekomme!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu