Menu

Med en hjemmelavet smag og en umiskendelig fyldig og cremet konsistens, er det ikke så underligt, at HELLMANN’S har været kokkenes favorit i mere end et århundrede. Men vi skyder heller ingen genveje og sørger for at bruge gode råvarer i dobbelt forstand. Så vidt det er muligt, bruger vi ingredienser, der fremmer en bæredygtig udvikling, og vi forsøger altid at finde nye måder til at minimere vores miljøpåvirkning.

Nu i 2-liters-spand!

Vores nye 2-liters-emballage til HELLMANN’S Real Mayonnaise er det seneste eksempel på ændringer, vi har indført af hensyn til miljøet. Den indeholder 24 % mindre plastik end tidligere, og så har vi givet den en bredere åbning, der ikke kun gør det nemmere og mindre fedtet, når mayonnaisen skal op af krukken, men også reducerer madspild! Små ændringer, der i sidste ende alligevel gør en stor forskel, både for dig som kok og for moder jord.

  • Ny 2-liters-emballage med 24 % mindre plastik
  • En bredere åbning, der gør madlavning nemmere og mindre fedtet.
  • Nemmere at komme til mayonnaisen = mindre madspild
  • Stabelbare spande = lettere opbevaring

Så alsidig som den er cremet

HELLMANN’S Real Mayonnaise passer til de fleste retter og sammenhænge, løber ikke, og er lige så god naturel, som når den smages til med dine yndlingskrydderier. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick har en ekstra tyk konsistens, der gør den særligt velegnet til dip-saucer, fyld og til at smøre direkte på sandwich. 

Tip! Feel free to reuse! Genbrug gerne vores emballager, før du genvinder dem! Spandene kan bruges til alt fra rester til grydeskeer og alt derimellem!

Reducér spild med den rigtige mængde mayonnaise

Behovet for mayonnaise er forskellige, afhængigt af sammenhæng, menu, tendenser og sæson. Derfor kan du få vores mayonnaise i både mindre og meget stor emballage. På den måde kan du undgå unødvendigt spild. HELLMANN’S Real Mayonnaise 79 % fås i både 10- og 2-liters-spande. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick fås i pakker af 5 kg.

100 % æg fra fritgående høns

At god mad skal tilberedes med de bedste ingredienser er næppe noget nyt. Derfor fremstiller vi vores produkter med så enkle og naturlige ingredienser som muligt, samtidig med at råvarerne produceres på en bæredygtig måde. I dag kommer et hundrede procent af de æg, vi bruger i vores mayonnaiser faktisk fra fritgående høns. Det gør en meget reel forskel for livskvaliteten for millioner af høns – og for millioner af flasker med HELLMANN’S.

Bæredygtigt dyrket rapsolie

Som kok ønsker du selvfølgelig, at din mad smager af så meget som muligt, men ikke på bekostning af vores planet. Derfor køber vi kun olier fremstillet af bæredygtigt dyrket raps. 

Gode spørgsmål og svar om HELLMANN’S REAL Mayonnaise!

Spørgsmål: Hvad har ændret sig med den nye 2-liters-emballage?

Svar: Vi er gået fra krukke til spand. Resultatet er 24 % mindre plastforbrug, en ny bredere åbning, der gør det nemmere at tage og håndtere mayonnaisen uden at fedte, samt lettere adgang til mayonnaisen, hvilket betyder mindre madspild.

Spørgsmål: Er der flere fordele ved den nye HELLMANN’S-emballage?

Svar: Ja! Den er nemmere at stable og opbevare på butiks- og køleskabshylder.

Cremet kartoffelsalat med urtestegt kalvesteg

Cremet kartoffelsalat med urtestegt kalvesteg

Tynde skiver af kalvesteg og en cremet kartoffelsalat med brændt spidskål, som toppes med sprøde radiser og friske forårsløg – lyder det lækkert? Det er det også.

10 personer

  • 1 kg kalveinderlår
  • 5 g frisk timian, hakket
  • 5 g frisk rosmarin, hakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 spsk. madolie
  • 1 kg kogte nye kartofler, med skræl
  • 2 dl Hellmann’s Real Mayo
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. revet peberrod
  • 1 spsk. Maille Hvidvinseddike
  • 300 g spidskål
  • 200 g agurk
  • 100 g radiser
  • 100 g forårsløg
  • 20 g friske krydderurter, fx blomsterkarse, purløg, basilikum
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber

 

Sådan gør du

  1. Gnid inderlåret med krydderurter, salt og peber. Brun kødet gyldenbrunt i olie sammen med hvidløget. Steg inderlåret færdigt i ovnen ved 125 °C, til det har en kernetemperatur på 54-56 grader. Lad derefter kødet hvile i mindst 2 timer.
  2. Skær det i tynde skiver, og læg skiverne på et fad.
  3. Skær spidsskålen i store stykker. Grill eller steg kålen uden fedtstof ved høj varme, til den får en “brændt” overflade.
  4. Skær forårsløg og radiser i tynde skiver. Skræl og riv agurken, og skær den i 1 cm tykke skiver.
  5. Bland mayonnaise, creme fraiche, hvidvinseddike og dijonsennep. Smag til med salt og peber.
  6. Skær kartoflerne i ca., 1,5 cm tykke skiver. Bland dem med sauce, agurk og spidskål. Afslut salaten med forårsløg, radiser og friske krydderurter (valgfrit).
Nordisk Sommerceviche

Nordisk Sommerceviche

En sund og frisk ret, der pifter sommerbordet op! Kombinér nordiske sommersmage med alt det lækre forbundet med en velsmagende ceviche.

10 personer

  • 500 g håndpillede rejer
  • 500 g saltet eller koldrøget laks, et helt stykke
  • 300 g agurk
  • 2 stk. avocadoer, modne
  • 2 stk. rødløg, pillede
  • 10 g plukket dild
  • 10 g plukket basilikum
  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. limesaft
  • 30 g peberrod
  • 50 g syltet jalapenos, i skiver
  • 100 g croutoner
  • 200 g aioli (se opskrift nedenfor)

Sådan gør du

  1. Skræl og udkern agurken, og skær den i stykker af ca. 1 cm. Halver rødløget, og skær det i tynde skiver. Halver avocadoen, tag kødet ud med en ske, og del det i mindre stykker. Skær den saltede laks i tern i ca. 1 x 1 cm store stykker.
  2. Vend laks, rejer, grøntsager, løg og jalapenos med olivenolie og limesaft. Smag til med salt og peber.
  3. Læg cevichen på et stort fad. Fordel aiolien i salaten, riv peberrod over, og afslut med krydderurter og brødcroutoner.

Aioli

  • 2 dl Hellmann’s Extra Thick
  • 3 fed hvidløg, fintrevne
  • 1 tsk. hot sauce, fx tabasco
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Mini-jordbærlagkage

Mini-jordbærlagkage

En sød sommerdrøm i miniformat, der har alt, hvad man kan ønske sig i en lagkage: jordbær, fløde og sprøde marengs. Værsgo og nyd!

10 stk.

  • 2 stk. lagkagebunde, bagt i bradepande
  • 500 g Carte D’ors vaniljecreme, laves efter anvisningen
  • 1 liter flødeskum
  • 300 g jordbærsyltetøj
  • 500 g friske jordbær, ca. 30 stk.
  • 100 g marengs
  • 20 g frysetørrede jordbær eller hindbær

Sådan gør du:

  1. Udstik 20 små runde bunde af lagkagebunden. Kagerne skal være ca. 6 cm i diameter.
  2. Fordel vaniljecreme og marmelade på 10 af de runde bunde, og dæk dem derefter til med de resterende bunde.
  3. Dæk hver kage til med flødeskum. Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose med tylle.
  4. Skær jordbærrene i skiver, og fordel dem på kagerne. Pynt kagerne med det resterende flødeskum. Afslut med smuldrede marengs og frysetørrede jordbær på toppen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu