Menu

Med en hjemmelavet smag og en umiskendelig fyldig og cremet konsistens, er det ikke så underligt, at HELLMANN’S har været kokkenes favorit i mere end et århundrede. Men vi skyder heller ingen genveje og sørger for at bruge gode råvarer i dobbelt forstand. Så vidt det er muligt, bruger vi ingredienser, der fremmer en bæredygtig udvikling, og vi forsøger altid at finde nye måder til at minimere vores miljøpåvirkning.

Nu i 2-liters-spand!

Vores nye 2-liters-emballage til HELLMANN’S Real Mayonnaise er det seneste eksempel på ændringer, vi har indført af hensyn til miljøet. Den indeholder 24 % mindre plastik end tidligere, og så har vi givet den en bredere åbning, der ikke kun gør det nemmere og mindre fedtet, når mayonnaisen skal op af krukken, men også reducerer madspild! Små ændringer, der i sidste ende alligevel gør en stor forskel, både for dig som kok og for moder jord.

  • Ny 2-liters-emballage med 24 % mindre plastik
  • En bredere åbning, der gør madlavning nemmere og mindre fedtet.
  • Nemmere at komme til mayonnaisen = mindre madspild
  • Stabelbare spande = lettere opbevaring

Så alsidig som den er cremet

HELLMANN’S Real Mayonnaise passer til de fleste retter og sammenhænge, løber ikke, og er lige så god naturel, som når den smages til med dine yndlingskrydderier. HELLMANN’S Mayonnaise Extra Thick har en ekstra tyk konsistens, der gør den særligt velegnet til dip-saucer, fyld og til at smøre direkte på sandwich. 

Tip! Feel free to reuse! Genbrug gerne vores emballager, før du genvinder dem! Spandene kan bruges til alt fra rester til grydeskeer og alt derimellem!

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu