Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Lipton lancerer en friskbrygget, usødet iste, som gør det muligt at udvikle en hjemmelavet signaturdrik, uanset hvem din gæst er. Lipton friskbrygget iste er en specielt tilpasset teblanding, der giver en rund og fyldig tesmag, uden at være bitter, og kan smages til efter eget ønske og behov.

 

 

Download vores folder

Download vores folder

Download

Oprindelse

Lipton berører i dag mange dele af verden. Lipton te dyrkes i Kenya, Argentina og Sri Lanka. Over hele verden arbejder vi sammen med Rainforest Alliance for at sikre, at vore te er fremstillet bæredygtigt, og at de ansatte for en retfærdig aftale. 

 

Rainforest Alliance er en uafhængig organisation, der arbejder med individer, samfund og virksomheder for at reducere miljøbelastningen og sikre bæredygdigt levebrød.

Ved at vælge te, der er certificeret af Rainforest Alliance,  gør du en positiv forskel for fremtiden. Du hjælper med at støtte landmænd, der arbejder for at forbedre deres levebrød, samtidig med at planeten beskyttes for fremtiden.

Vi går i spidsen ift, at reducere - og om muligt fjerne - anvendelsen af pesticider i landbruget. Det gør vi gennem vores globale initiativer som Unilever Sustainable Agriculture Code.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev