Klassikere i ny, smart emballage

Kan du ikke længere genkende vores klassiske sortiment? Bare rolig; det er blot en længe ventet ændring i designet. Vi har også gjort det lettere for dine gæster at finde netop den te, som de har brug for her og nu. Nu kalder vi vores sortiment af grøn te for Balance. Vores traditionelle sorte teer kalder vi Energise, og vores sorte teer med smag af frugt og bær har fået navnet Refresh. Og urteteerne? Ja, de fik naturligvis navnet Relax. Tilsammen udgør de vores nye sortiment Lipton Feel Good Selection. Hvad er din favorit? 

 

Balance – grønne teer, der giver livet flere skønne øjeblikke.

Energise – sorte klassikere, der altid kvikker op.  

Refresh – teer med smag af frugt og bær.

Relax – urte- og frugtinfusioner uden koffein og tein. Indeholder ingen teblade.  

 

Ny emballage og nye attraktive præsentationsmuligheder

Både teposerne, den ydre emballage og displayæsken har fået en ansigtsløftning i forbindelse med ændringen af designet. Vi ved, at mange af vores kunder ønsker at kunne præsentere deres teudvalg i en af vores stilfulde og praktiske kasser eller holdere. Vores tekasser kan fortsat fås i tre modeller, der stadig passer til vores poser. 

Er du en af dem, der hellere vil præsentere dine teer i en holder, kan det være nyttigt at vide, at vi har ændret og forbedret vores ydre emballage. Nu finder du åbningen på den korte side, hvilket betyder, at du: 

  1. Kan få plads til 50 % flere slags te på det samme areal 
  2. Får en pænere kuverthåndtering 
  3. Kan åbne pakken foroven, og forvandle den ydre emballage til en pæn præsentationsæske, der også ser godt ud i vores nye trækasser. 

Vi har udviklet nye displays og vores nuværende tekasser med låg fungerer fortsat optimalt. Tag fat i din konsulent og hør nærmere om den bedste løsning for dig.

* Eksisterende holdere passer ikke. 

Har du spørgsmål vedrørende Lipton Feel Good Selection, og hvordan designændringerne påvirker dig? Ring til os, så hjælper vi dig!