Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

 

Klassikere i ny, lækker emballage

Kan du ikke længere genkende vores klassiske sortiment? Bare rolig; det skyldes blot en længe ventet ændring i designet. Vi har også gjort det lettere for dine gæster at finde netop den te, som de har brug for her og nu. Nu kalder vi vores sortiment af grøn te for Balance. Vores traditionelle sorte teer kalder vi Energise, og vores sorte teer med smag af frugt og bær har fået navnet Refresh. Og urteteerne? Ja, de fik naturligvis navnet Relax. Tilsammen udgør de vores nye sortiment Lipton Feel Good Selection. Hvad er din favorit?

 

 

Balance 
– Grønne teer, der skaber flere dejlige stunder.

Vores sortiment af grønne teer er nu blevet udvidet med en ny spændende smag. Green Tea Red Berries er en frisk grøn te med frugtige noter af søde jordbær og hindbær, der får en dejlig frisk, lys grøn farve ved brygningen.

 

Energise
– Sorte opkvikkende klassikere.  

Den seneste nyhed blandt de sorte teer er Chai, en stærk sort te, der er blevet forenet med en dejlig blanding af krydderier. Farven er intens dybrød med god klarhed.

 

 

Relax
–  Urte- og frugtinfusioner uden koffein og tein. 

Vores Relax-sortiment er blevet udvidet med ikke mindre end tre nye smagsvarianter. Hibiscus & Passion Fruit er en frisk, frugtig og naturligt koffeinfri infusion. Ginger & Lemon er en frugtig infusion med smag af citron og et pift af ingefær. Vores tredje nyhed – Rooibos – er en klassisk dybrød infusion med en sød eftersmag. Med andre ord: tre virkelig lækre nyheder.

 

 

Refresh 
– Teer med smag af frugt og bær.

Refresh er frugt- og bærelskerens førstevalg. Sortimentet omfatter alt fra klassikere som Blackcurrant og Lemon til den lidt mere dristige Vanilla. Og alt derimellem.

Ny emballage og nye attraktive præsentationsmuligheder

Både teposerne, den ydre emballage og displayæsken har fået en ansigtsløftning i forbindelse med ændringen af designet. Vi ved, at mange af vores kunder ønsker at kunne præsentere deres teudvalg i en af vores stilfulde og praktiske kasser eller stativer. Vores tekasser kan fortsat fås i tre modeller, der stadig passer til vores poser.

Er du blandt dem, der hellere vil præsentere din te i et stativ, kan det være nyttigt at vide, at vi har ændret og forbedret vores yderemballage. Nu finder du åbningen på den korte side, hvilket betyder, at du ... 

  1. Får plads til 50 % flere slags te på det samme areal 
  2. Får en pænere kuvertpræsentation.
  3. Tekasserne kan stadig bruges.

*Eksisterende stativer passer ikke.

 

Hvis du har spørgsmål til Lipton Feel Good Selection, og hvordan designforandringen påvirker dig, kan du kontakte din salgsrepræsentant.