Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

 

Unilever er verdens største tevirksomhed, hvilket betyder, at vi har unikke forudsætninger for at lade te få en positiv indvirkning på vores planet og dens beboere. Vores største teplantage i Kericho i Kenya blev som den første teplantage i verden Rainforest Alliance-certificeret i 2007. At få hjælp af Rainforest Alliance på vores rejse mod en bæredygtig teindustri var et naturligt valg, da vi har den samme indfaldsvinkel; vi ønsker at skabe dyrkningssystemer, som er miljømæssigt, socialt og økonomisk bæredygtige.  I dag kommer 100 % af teen i vores teposer fra Rainforest Alliance-certificerede plantager. Det næste mål er, at vores frugt- og urteteer alle skal komme fra Rainforest Alliance-certificerede plantager i 2020.

Du er velkommen i konkurrencen, hvis du arbejder professionelt med mad!

Hvilken Lipton Feel Good Selection-te er din yndlings te? Deltag i konkurrencen om 5 valgfrie varianter x 6 pakker af hver. I alt 30 pakker!

Hvilken Lipton Feel Good Selection-te er din yndlings te?

Søg efter din virksomheds navn på Google

Konkurrencebetingelser

  • Unilever Food Solutions' quiz er kun åben for ansatte inden for cateringindustrien i Danmark.
  • Alle deltagere er forpligtet til at læse konkurrencereglerne. Ved at deltage betragtes reglerne som læst og accepteret. 
  • Dette er en konkurrence lavet af Unilever Food Solutions (UFS). Hvis du har spørgsmål vedrørende konkurrencen eller produkterne, bedes du kontakte os på info@Unileverfoodsolutions.dk
  • Konkurrencen er kun åben for ansatte inden for cateringindustrien i Danmark. Indsendte besvarelser, som ikke opfylder dette, vil blive afvist. Ansatte i Unilever Food Solutions, samarbejdspartnere og familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Konkurrenceperioden løber fra den 7/11 - 24/12.2019. Vinderne vil blive kontaktet via email og præmierne vil enten blive sendt eller overleveret personligt inden den 5/1.2020.
  • Det er kun tilladt at deltage én gang per person. Deltagelse fra forskellige e-mail konto er ikke tilladt. 
  • Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter.

 

Konkurrencen er organiseret af 
Unilever Food Solutons
Ørestads Boulevard 73