Menu

Knorr Professional Intense Flavours er lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser for at give den bedst mulige smag. Nedenfor kan du finde mere information om de forskellige smagsvarianter og deres bærende ingredienser. Fælles for alle smagsvarianterne i serien er, at de er veganske og glutenfri. Velbekomme! 

 

Ingredienser

Hvid miso
Japansk miso, som er fermenteret i 2-3 måneder.

Kombu-tang
Frisk tang hakkes, varmebehandles, tørres, males og sigtes.

Karljohansvamp
Friskplukkede og omhyggeligt udvalgte fine og friske svampe renses, dampes, males og sigtes.

Svampekoncentrat
Fremstillet af koncentreret champignonsaft. Til fremstilling af 1 kg pulver kræves 14 kg friske svampe.

Velsmagende tips

  • Marinér kød eller kyllingefilet i Miso Umami for at give din ret mere smag.
  • Brug den som vegansk fish sauce i dine asiatiske retter.
  • God til stegt blomkålspesto.

Ingredienser

Puré af stegte løg
Friske løg ovnsteges i op til en time, før de hurtigt fryses ned, så farve og smag bevares.

Pulver af stegt hvidløg
Friske, rene hvidløgsfed ovnsteges i op til en time, før de pureres og hurtigt fryses ned, så farve og smag bevares.

Løgjuicekoncentrat
Løgjuicekoncentrat, som skånsomt er kogt i fedtstof og sukker. Til fremstilling af 1 kg koncentrat kræves 7,9 kg friske løg.

Hvidløgsekstrakt
Naturligt ekstrakt af hvidløg.

Velsmagende tips

  • Bruges til alle former for kød og kødretter.
  • Kog fløden ind med Roast Umami, og skab en fantastisk karamellisering på ingen tid.

Ingredienser

Puré af ovnbagte løg
Løg, der er ovnbagt i op til en time, blandes med rørsukker og havsalt, før de fryses ned, så farve og smag bevares.

Røget sukker
Flydende sukker røges i røgen fra brændt savsmuld og spraytørres derefter.

Velsmagende tips

  • Rør Deep Smoke i din Demi Glace for at give din sauce en røget smag, der passer til grillet mad.
  • Rør fløden i og få en sauce med let røget smag på få sekunder.
  • Bruges til at give dine skaldyr en dejlig røget smag på et øjeblik.
  • Lav en succesmayonnaise med sort hvidløg og Deep Smoke.
  • Smag din friskost til med Deep Smoke, og smør den på dine sandwiches.

 

Ingredienser

Mandarinjuicekoncentrat
Til fremstilling af 1 kg mandarinjuicekoncentrat kræves 9 kg mandariner.

Koncentreret juice af persisk lime
Friskpresset Citrus latifolia Tan.(Tahiti-lime) eller persisk lime, som den også kaldes, koncentreres og fryses ned. Til fremstilling af 1 kg limekoncentrat kræves 7 kg limefrugter.

Yuzujuice
Fremstillet i Sydkorea af frisk yuzu fra lokale plantager. Presset, bearbejdet og nedfrosset. Til 1 kg juice kræves 14-15 yuzufrugter.

Citronekstrakt
En naturlig ekstrakt udvundet af citroner.

Velsmagende tips

  • Brug Citrus Fresh til at give din grillede laks en interessant citrussmag.
  • Garnér din grillede kylling med Citrus Fresh, så den får farve og smag.
  • Smagsæt din panna cotta eller cheesecake, og få en dejlig frisk og syrlig smag.
  • Brug Citrus Fresh til at lave en endnu bedre icing til dine cupcakes.
  • Brug den til at smagssætte din Beurre Blanc- eller Mousselinesauce, og servér med asparges eller fisk.

Ingredienser

Karl-Johan svampe
Nyplukkede, friske Karl-Johan svampe rengøres, deles og lufttørres.

Smørsvampe
Nyplukkede og nøje udvalgte, friske svampe rengøres, deles og lufttørres.

Puré af ovnbagte løg
Friske løg vaskes, pilles og ovnbages i op til en time inden de hurtigt fryses ned for at bevare farve og smag.

Svampejuicepulver
Lavet på koncentreret champignon-juice. For at fremstille 1 kg pulver kræves 14 kg ferske svampe.

Velsmagende tips

  • Tilsæt Wild Mushroom Earth i din risotto for en intens og autentisk smag af svampe.
  • Anvend som smagsforstærker i veganske retter som Tex Bolognaise, gryderet og saucer for en kraftigere smag.