Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Bed nogen om at nævne et varemærke, som de forbinder med te, så er der stor sandsynlighed for, at de vil svare Lipton. Absolut smigrende, men ikke særlig overraskende efter omkring hundrede år i tedrikkernes tjeneste. Gennem årene har Lipton stået bag flere vigtige forbedringer i tebranchen. Et eksempel er indførelsen af teposer med dobbelt kammer i 1952, der løftede smagen til nye højder, et andet eksempel er lanceringen af ​​pyramideposen i 1996. I dag er alle poseteer fra Lipton Rainforest Alliance-certificerede, og det er vi naturligvis stolte af, selv om det er en selvfølge, at det skal være sådan. 

 

Te i næsten alle regnbuens farver 

I Liptons sortiment vil du finde både den klassiske sorte te såvel som rød og grøn te samt urtete. Med vores attraktive displayløsninger er det nemt at lade dine gæster finde netop deres favorit. Klik her for at se og bestille hele vores sortiment!

Gå til vores teer

 

 

 

Sort te – en elsket klassiker 

Alle sorte teer kommer fra tebusken Camellia sinensis og plukkes omhyggeligt i hånden, før de oxideres, skæres og tørres og til sidst ender i en velsmagende kop te til dine gæster. I vores sortiment af sorte teer finder du alt fra de helt klassiske smage og mere dristige nyheder. 

Sort te passer ekstra godt sammen med lidt tungere kager og cremede desserter som panna cotta, tiramisu og creme brulé og går fint i spænd med lakrids og karamel. 

Optimal vandtemperatur:  95 grader. 
Lad den trække i 2-3 minutter.

 

 

Grøn te – naturlig og forfriskende

Grøn te kommer ligesom sort te også fra teplanten Camellia sinensis, men er ikke oxideret. Kort efter tebladene er plukket, bliver de i stedet varmet op for at forhindre oxidation, hvilket betyder, at den oprindelige grønne farve og naturlige smag bevares. 

Grøn te passer godt sammen med bær, frugt og lette kager og desserter som hindbærmousse.

Optimal vandtemperatur: 75 grader. 
Lad den trække i 3-4 minutter.

 

 

Rød te – Sydafrikas røde guld

Rød te er egentlig ikke rigtig te, men kommer fra busken Aspalathus linearis, der kun findes i Sydafrika. Rød te er også inkluderet i vores sortiment af urtete, som du kan vælge i mange forskellige smage. Disse to "falske tesorter" har det til fælles, at de smager fantastisk med et lækkert stykke chokolade eller en lidt kraftigere chokolademousse.

Optimal vandtemperatur for rød te: 80-90 grader.
Lad den trække i 3-5 minutter. 

 

Vi tager vores ansvar

At vores teer fra Lipton bærer den grønne Rainforest Alliance-frø, har du sikkert allerede opdaget, men faktum er også, at vi på egen hånd, gennem vores Unilever Sustainable Agriculture Code, opfylder næsten alle kravene fra Fairtrade International og UTZ. Se det med egne øjne.