Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

En kop te er så meget mere end blot en kop te, den får dine gæster til at slappe af eller føle sig opkvikkede, afbalancerede og forfriskede, afhængigt af hvornår og hvordan den serveres. Ligeledes kan dit valg af sortiment bidrage til at styrke den følelse, du ønsker, at dine gæster skal få. Det kan tilpasses efter den stil, du har i din virksomhed, og efter om du har en buffet eller bordservering. 

 

Vores teportfolio er designet til at opfylde de forskellige kunders behov og situationer, uanset om du ønsker at formidle følelsen af ​​luksus og "det lille ekstra", vil give en afslappet følelse eller vil opfattes som trendbevidst. Uanset hvilken tilgang du foretrækker, og hvilken målgruppe du ønsker at rette dig mod, kan du være sikker på, at hver kop Lipton altid smager, som det sømmer sig for verdens største televerandør.  

Friskbrygget iste er en perfekt alkoholfri og festlig forfriskning, som også har en høj trendfaktor og gode marginer for dig som erhvervsdrivende. 

Flere af vores teer kommer i pyramideposer. Den tesi-lignende pyramidepose gør, at de store, lækre teblade virkelig kommer til deres ret. Vandet kan nemt flyde gennem posen, og dine gæster får sig en fantastisk kop te.  

Med Lipton Feel Good Selection bliver det lettere for dine gæster at finde netop den tesort, der matcher det, de lige har lyst til.

Hvordan vil du præsentere din te? Lipton tilbyder flere forskellige eksponeringsmuligheder. Alt fra enklere æsker til mere avancerede displayløsninger. I forbindelse med, at Lipton Feel Good Selection fik et nyt design, blev emballagen også ændret. Har du spørgsmål til, hvad det betyder for dine displaymuligheder? Spørg din sælger!