Menu

Hos Pukka bruger vi kun selve toppen af urterne, og derudover vægter vi højt, at urterne kommer fra økologiske bedrifter og høstes på en bæredygtig måde og fra det miljø, planten foretrækker. En plantes oprindelse er nemlig afgørende for kvaliteten.

Lær vores Pukka-familier at kende!

Hver Pukka-blanding er udviklet med vores kunders bedste i tankerne. For at gøre det lettere for alle at finde deres favorit har vi inddelt vores teer i otte forskellige familier: Energy, Immunity, Relax, Cleansing, Digestif, Women, Tumeric og Greens. Nedenfor kan du lære lidt mere om dem.

 

Digestif

En serie af økologiske teer, særligt udviklet til din mave.

Hovedingredienser
Fennikel, ingefær, lakrids, mynte, anis og kardemomme.

 

 

Energy

I energifamilien finder du et bredt udvalg af teer, der er udviklet til at imødekomme hverdagens udfordringer. Måske finder dine gæster et velsmagende alternativ til kaffe i netop denne kategori af teer. 

Hovedingredienser
Ingefær, lakrids, kanel, kardemomme, grøn te og citrongræs.

 

Tumeric

Gurkemeje er en af Pukkas superhelte, og i Indien er gurkemeje (Curcuma longa) kendt som “The Golden Goddess”. Lad dine gæster vælge mellem Turmeric Active og Turmeric Gold. 

Hovedingredienser
Gurkemeje, ingefær, lakrids, grøn te, kardemomme, Gotu Kola.

 

Cleansing

Cleansingfamilien er lavet af nogle af de fineste økologiske urter, vi kan mønstre, og de både smager og dufter afbalanceret og giver kroppen og huden ro og balance. 

Hovedingredienser
Fennikel, mælkebøtte, brændenælde, grøn te, ingefær og chlorella.

 

Immunity

Naturen er fyldt med ting, der varmer og kvikker op, når det er højtid for bl.a. forkølelser. Og bedst af alt – de smager fantastisk i en kop. 

Hovedingredienser 
Ingefær, pebermynte, lakrids og hyld.

 

Relax 

Stress og uro er lige så almindeligt, som det er trist. Med andre ord er der mange grunde til at nyde en god kop te og et øjebliks afslapning. Her er vores medlemmer i familien Relax - alle naturligt fri for koffein.

Hovedingredienser 
Kamille, lakrids, fennikel, ashwagandha og tulsi (hellig basilikum).

 

Women

En serie af økologiske teer udviklet med særligt hensyn til kvinden og hendes forskellige stadier i livet. 

Hovedingredienser
Shatavari, fennikel, spirulina, ingefær, gurkemeje og aloe vera.

 

Greens

Har du gæster, der kun vil drikke grøn te? I Pukkas sortiment findes flere dejlige og velsmagende blandinger, du kan vælge imellem.

 

 

Vidste du, at ...

... vores urter bliver testet ud fra mere end 1.000 sikkerheds- og kvalitetskriterier, før de lander i vores store udvalg af velsmagende teer?

Sådan laver vi vores teer

Rejsen mod en kop Pukka begynder som sagt med, at vi opsøger økologiske urter af høj kvalitet, der er rige på naturlige olier. Vores søgen efter de bedste og mest kyndige avlere og de fineste afgrøder har bragt os igennem hele verden og givet os et kendskab til urtebønder, der har den dybeste respekt og forståelse for natur, jord og planter. Selvom de ofte lever under vanskelige forhold, er deres entusiasme smittende, og de bliver ved med at inspirere os år efter år.  I dag er vi glade for, at vi har indgået samarbejde med tusindvis af Pukka-avlere i over 20 forskellige lande.

Pukkas sortiment

Pukkas sortiment

Pukka er en verden af te i et hav af spændende smagsvarianter. Download vores Pukka-folder og lær alle vores teer at kende.

Download folder
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu