Menu

 

Liptons klassikere

Liptons klassiske sortiment fås i en række lækre smagsvarianter, så de passer til dine gæsters behov. Der er te til morgenmad, eftermiddagste og aftente. Og alt derimellem. Vores sortiment af grønne teer hedder Balance. Vores traditionelle sorte teer kaldes Energise, og vores sorte teer med frugt- og bærsmag hedder Refresh. Urteteerne går under navnet Relax. Sammen udgør de sortimentet Lipton Feel Good Selection. Hvilken er din favorit?

 

 

Balance 
Grønne teer, der skaber flere dejlige stunder i livet

Vores sortiment af grønne teer i en række forskellige varianter til forskellige lejligheder.

 

Energise
De sorte klassikere virker altid opkvikkende  

Sort te er en klassiker over hele verden. Den tilbyder noget for enhver smag.

 

 

Relax
Urte- og frugtinfusioner uden koffein og tein. 

Vores Relax-sortiment er ikke kun velegnet som drik, men kan for eksempel også bruges i madlavning. Prøv den i desserten eller til at te-røge fisk.

 

 

Refresh 
– Teer med smag af frugt og bær.

Refresh er frugt- og bærelskerens førstevalg. Sortimentet omfatter alt fra klassikere som Blackcurrant og Lemon til den lidt mere dristige Vanilla. Og alt derimellem.

Ny emballage og nye attraktive præsentationsmuligheder

Både teposerne, den ydre emballage og displayæsken har fået en ansigtsløftning i forbindelse med ændringen af designet. Vi ved, at mange af vores kunder ønsker at kunne præsentere deres teudvalg i en af vores stilfulde og praktiske kasser eller stativer. Vores tekasser kan fortsat fås i tre modeller, der stadig passer til vores poser.

Er du blandt dem, der hellere vil præsentere din te i et stativ, kan det være nyttigt at vide, at vi har ændret og forbedret vores yderemballage. Nu finder du åbningen på den korte side, hvilket betyder, at du ... 

  1. Får plads til 50 % flere slags te på det samme areal 
  2. Får en pænere kuvertpræsentation.
  3. Tekasserne kan stadig bruges.

*Eksisterende stativer passer ikke.

 

Hvis du har spørgsmål til Lipton Feel Good Selection, og hvordan designforandringen påvirker dig, kan du kontakte din salgsrepræsentant.

 

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu