Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

En lille tepose her og der, kan det virkelig betyde så meget, om den er biologisk nedbrydelig eller ej? Måske ikke. Men når der er tale om milliarder af teposer, er det nødvendigt at gøre alt, hvad man kan, for at reducere affaldet.

Hurra for PLA!

Vores teposer er nu plantebaserede og fremstillet af papir og PLA. Det betyder, at teposerne er bionedbrydelige og kan sorteres som madaffald og komposteres industrielt!*

*Følg din kommunes råd og anvisninger for genanvendelse!

En lille, men vigtig handling!

Det kræver en meget lille indsats at sørge for, at teposen ender i beholderen til madaffald. Selv denne lille handling kan have en positiv indvirkning på vores planet. Hvis poserne sorteres, elimineres unødigt affald. 

Farvel og tak til plastik!

Vi har endda fjernet plasten omkring vores emballage! Dette initiativ betyder, at vi reducerer vores plastaffald med mere end 1000 tons om året! Du ved sikkert allerede, hvorfor det er vigtigt, men lad os genopfriske din hukommelse ved hjælp af denne video.

Liptons vision er at lave lækker kvalitetste, der ikke efterlader nogen spor, ved udelukkende at bruge vedvarende råvarer. Vi bruger kun plantebaserede materialer i vores teposer og emballage og teposerne er derfor bionedbrydelige.