Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

The Vegetarian Butchers produkter består af plantebaseret protein med autentisk kødsmag og konsistens. Nyhederne i sortimentet er NoChicken Nuggets, Little Willies og NoMeatballs. NoChicken Nuggets er sojaprotein paneret i cornflakes samt majs- og rismel. Både sundere og, tør vi sige, bedre end originalen? Little Willies og NoMeatballs er klassiske pølser og saftige kødboller, som du kan bruge til det meste, lige fra brunch og streetfood til dagens ret.

Produkterne er lette at tilberede og bruges som almindeligt kød i alle dine retter. Få tips til, hvordan du bedst tilbereder dem, ved at se vores videoer.

Meatballs

  1. Steges på pande i rigeligt olie, gerne optøet-5-7 min.
  2. Steges i ovn vendt med olie ved ca. 170 grader til sprøde-optøet eller frossen-ca 10 min.
  3. Steges i friture ved 180 grader til sprøde, helst optøet-3-5 min.
  4. Varmes i retten, lad simre 5 min, gerne optøet.

Willies

 

  1. Steges på pande i olie ved middel varme til gyldne-helst optøet-5-7 min.
  2. Steges i ovn vendt med olie ved 170 grader til gylden-optøet-frossen- ca 10 min.
  3. Grilles vendt med olie til gyldne-helst optøet-5-7 min.

 

Nuggets

  1. Steges på pande i rigeligt olie,  helst optøet eller frossen- ca 2-3 minutter på hver side.
  2. Steges i friture ved ca 175 grader, helst optøet eller frossen-  ca 5 min.