Derfor ska du købe The Vegetarian Butcher | Unilever Food Solutions

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Derfor ska du købe The Vegetarian Butcher

  • Autentisk kødsmag og konsistens
  • Kan bruges som alternativ til konventionelt kød og bliver dermed nemt at tilbyde dine gæster et lækkert vegetarisk måltid
  • Beriget med B12 vitamin som ofte er en mangel i plantebaseret kost
  • Godt for Miljø, Klima, Verdens fødevareforsyning & Dyrevelfærd
  • Vær med på den platebaserede trend

The Vegetarian Butcher produkter sammenlignet med kød

Ernæringsprofilen på TVB og almindeligt kød er sammenlignelig. Ofte giver køderstatninger mere fiber og mindre mættet fedt (og færre kalorier) sammenlignet med det produkt, det sigter mod at erstatte (især mod rødt kød). Det er også tilfældet her. Til gengæld plejer planteprotein ofte at mangle protein, jern og B12 sammenlignet med traditionelt kød, men det har udviklerne ligeledes tænkt på i deres sammensætning af ingredienser. Derfor kan også disse parametre sidestilles med kødet, og det vil ofte ikke være nødvendigt at indtage tilskud, hvis du spiser vegetarisk eller vegansk.

NoChicken Chunks

Lækre og saftige veganske ”kyllinge”stykker, der egner sig perfekt som kødalternativ til wok retter, stir fry retter, wraps og sandwiches. Det har samme tekstur og bid som kylling og smager fantastisk, hvis det krydres og steges i rigeligt olie på pande eller i ovn.

NoMince

Vegansk kødalternativ til bolognese og andre retter med hakket kød. Kan tilberedes på pande eller i ovn i rigeligt olie og tilsættes dine retter som du ville have gjort med konventionelt oksekød.

NoBeef Burger

En saftig og velsmagende vegetarisk burgerbøf (indeholder æggehvide fra fritgående høns). Bøffen er på 80 gram og har samme tekstur og bid som en burgerbøf af hakket oksekød. Kan tilberedes på pande, i ovn eller i friture. Tilsæt væde for det bedste resultat.

NoMeatballs

Vegetariske planteboller med samme tekstur og bid som en traditionel kødbolle. Har vundet en tredjeplads ved den hollandske konkurrence ”Kampen om den gyldne kødbolle" hvor der var 44 konkurrerende kødboller der alle er lavet af konventionelt kød. Kan tilberedes i ovn, friture eller på panden i rigeligt olie. Tilsæt din ønskede sovs og lad det simre i 2 3 minutter for det optimale resultat. Indeholder æggehvide fra fritgående høns.

Tilberedning:

  1. Steges på pande i rigeligt olie, gerne optøet, 5-7 min.
  2. Steges i ovn vendt med olie ved ca. 170 grader til sprøde (optøet eller frossen) ca. 10 min.
  3. Steges i friture ved 180 grader til sprøde, helst optøet, 3-5 min.
  4. Varmes i retten, lad simre 5 min, gerne optøet.

NoChicken Nuggets

NoChicken Nuggets er vegansk sojaprotein paneret i cornflakes samt majs- og rismel. Både sundere og, tør vi sige, bedre end originalen? Server eventuelt med Hellmann’s Vegan til for at fuldende det veganske.

Tilberedning:

  1. Steges på pande i rigeligt olie, optøet eller frossen, ca. 2-3 minutter på hver side.
  2. Steges i friture ved ca. 175 grader, optøet eller frossen,  ca. 5 min.

Little Willies

Vegetariske små pølser (indeholder æggehvide fra fritgående høns). Perfekt kødfrit alternativ til den traditionelle brunch- eller cocktailpølse med den helt rette tekstur og bid. Smagt til med velsmagende krydderier og kan bruge til det meste, lige fra brunch og streetfood til dagens ret.

Tilberedning:

  1. Steges på pande i olie ved middel varme til gyldne - helst optøet - 5-7 min
  2. Steges i ovn vendt med olie ved 170 grader til gylden (optøet eller frossen), ca. 10 min.
  3. Grilles vendt med olie til gyldne - helst optøet - 5-7 min.