Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

I november 2019 lancerede Burger King den burger vi alle har ventet på - "Rebel Whopper”. Burger King har allieret sig med The Vegetarian Butcher og serverer nu en vegetarisk burger, der revolutionerer markedet: Rebel Whopper!

De plantebaserede burgerbøffer, tilberedt på Burger Kings flammegrill, har alle de kvaliteter, som du kender og elsker fra den ikoniske Whopper.

Rebel Whopper har været under udvikling gennem nogen tid, hvor Burger King har allieret sig med sværvægteren inden for plantebaserede fødevarer, The Vegetarian Butcher. De to virksomheder er gået sammen om at skabe et produkt, der godt kan ændre QSR-branchen for evigt.

Med 25 lande, der samtidig lancerer Rebel Whopper på over 2.500 restauranter, vil dette være en af de største Burger King-lanceringer nogensinde. Og Burger King bliver den største restaurantkæde, der tilbyder en plantebaseret burgerbøf i hele Europa.

Snart bliver det også muligt at få velsmagende veganske nuggets på Burger King, hvor dybstegte NoChicken Nuggets bliver serveret varme og sprøde – ligesom vi kender dem. Bare fri for animalske produkter.