Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

December er i gang, og du har sikkert allerede fuldstændigt styr på, hvad du skal servere, og hvordan du skal servere det, men vi vil alligevel gerne give dig nogle gode og smukke tips. Nederst på siden finder du opskrifterne med alle detaljer. Velbekomme!

Uimodståelige brunkagepopcorn

Disse brunkagepopcorn har vi tænkt på lige siden sidste år. Den perfekte kombination af sødme og salt gør, at de afsættes forsvindende hurtigt. Så er det heldigt, at de er utroligt nemme at lave. Se selv.

Uimodståelige brunkagepopcorn

00:37

 

Til 20 personer

  • 170 g popmajs/popcorn
  • 15 ml madolie
  • 240 g sukker
  • 270 ml Rama Piske 31%
  • 200 g lys sirup
  • 2 g vaniljesukker
  • 2,5 g kanel
  • 3 g friskrevet muskatnød
  • 1 knivspids nelliker
  • 1 g nymalet kardemomme
  • 15 g salt

Fremgangsmåde

  1. Hæld olie i en gryde og pop popcornene.
  2. Bland herefter de tørre ingredienser med salt.
  3. Hæld Rama Piske 31% i en gryde med sukker og lys sirup, og lad blandingen simre under moderat varme til 129-130 grader. Tilsæt krydderiblandingen og rør godt rundt.
  4. Hæld popcornene ned i massen og vend dem forsigtigt.

 

Chaufførens juletoddy

Denne lækre juletoddy er en syndigt lækker afrunding på en rigtig hyggelig aften. Lidt revet muskatnød på toppen er prikken over i'et.

Chaufførens juletoddy

00:33

Til 10 personer

  • 940 ml mælk
  • 150 g kondenseret mælk
  • 8 stk. nelliker
  • 3 g kanel 
  • 70 g æggeblomme
  • 200 g sukker
  • 480 ml Rama Piske 31%
  • 3 g nyrevet muskat
  • 10 ml vaniljeekstrakt

Fremgangsmåde

  1. Kog mælk, kondenseret mælk, nelliker og kanel sammen i en gryde. Sænk temperaturen, når blandingen koger.
  2. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse, og tilsæt herefter mælkeblandingen lidt ad gangen, mens du rører godt rundt. Sæt toddyen på lav varme, mens du bliver ved med at røre rundt.
  3. Når den begynder at blive tyk, tilsætter du Rama Piske 31%, muskatnød og vaniljeekstrakt og skruer op for varmen – uden at blandingen begynder at koge.
  4. Si herefter toddyen over i en beholder med låg og sæt den i køleskabet i mindst 1 time.

 

Grønkål på tre måder

For at citere vores kok Frank: "En af de bedste måder at minimere madspild på er faktisk ved at bruge de samme råvarer i så mange forskellige retter som muligt." Derfor får du her tre fantastiske grønkålstips på ét bræt. Skal der være gilde ...

Grønkål på tre måder

01:22

Sort hvidløgs-mayonnaise med grønkål

Sort hvidløg giver mayonnaisen en fyldighed, som almindelig hvidløg har svært ved at konkurrere med. Her sammen med nærende grønkål.

  • 50 g grønkål
  • 5 g Eddike, hvidvin
  • 200 g HELLMANN'S Real Mayonnaise 79 %
  • 15 g Fermenteret hvidløg

Sådan gør du

  1. Mix sort hvidløg, HELLMANN'S Mayonnaise og hvidvinseddike til en glat konsistens.
  2. Skær grønkålsbladene i mindre stykker. 
  3. Sprøjt sort hvidløgs-mayonnaise på bladene.

Stilfuld jul på et splitsekund

At rulle en serviet, sørge for lidt julegrønt og skabe en enkel, men smuk lysestage, er detaljer, som næsten laver sig selv. I hvert fald i filmen nedenfor. Kig godt efter, så kan du se, hvordan man gør. P.S.: Hæld vand i vaserne, så bliver det smukkere.

Stilfuld jul på et splitsekund

00:43