Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Violife er velsmagende 100% veganske ostealternativer i formater der passer perfekt til et professionelt køkken. Violife er et favorit brand blandt veganere, vegetarer og flexitarer verden rundt. Alle Violifes produkter er fri for mælk, laktose, gluten, nødder, soja, konserveringsmidler og kolesterol.

Violife giver derfor ALLE mulighed for at spise dine retter!

Violife-serien til food service består af syv varianter

Læs mere om de enkelte produkter her.

Den klassiske smag, der giver dig smagen af ost i alverdens retter - i en enkel sandwich eller grillet, hvis det skal være virkelig lækkert. Fungerer også godt på en brunch-tallerken.

Det perfekte alternativ til en smagfuld skive cheddar. Den har den rigtige tekstur og stærk smag, som fungerer optimalt i burgers, grillede sandwich, toast osv.

Den klassiske smag, der giver dig smagen af ost i alverdens retter. Produktet er et stort stykke, som du enten kan skiveskære, rive eller skære i stykker, så osten passer til netop den ret du tilbereder. Perfekt til pizza, pasta og gratinretter.

Vegansk alternativ til revet mozzerella. Giver samme smag og smelteevne og passer derfor perfekt til eksempeltvis pizza, nachos og i bagte kartofler. Så går ingen gæster på kompromis med smag eller kostbehov.

Vegansk alternativ til mozzerella. Ved at købe mozzerella i blok, kan du selv skære skiver, stykker eller rive det, så du kan anvende osten i det format, som egner sig til dine retter. Smag og smelteevne er som en traditionel mozzerella og enger sig perfekt til pizza, pasta og gratinretter.

Violife stammer fra Grækenland, og her kommer oprindelseslandet virkelig smagen til gode. Brug denne salatblok i en sprød salat med oliven og cherrytomater, eller smelt den på portobellosvampe for at få en lækker snack. Perfekt til salat og topping.

En velsmagende klassiker, lige til at smøre på din sandwich, bagel, wrap eller bruge i madlavning og dessert.

For mere info:

Besøg Upfield Danmarks hjemmeside.