Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Du har måske allerede hørt om Violife. Det prisvindende 100% veganske alternativ til diverse oste. Nu er det endelig kommet i størrelser, der egner sig til Food service branchen!

Violife er en serie af 100% veganske alternativer til traditionel ost, fri for animalske produkter, konserveringsmidler, GMOs og ingredienser, du ikke forstår. Og så smager det præcis som det skal. Det vidner de mange priser og fans blandt veganere, vegetarer og flexitarer i over 50 lande om.

Alle produkter er 100% veganske fødevarer og fri for laktose, GMO, gluten, nødder, soja, konserveringsmidler og kolesterol. Så du er garanteret allergenfri mad til dine gæster! Smag er en vigtig faktor hvor man ikke må gå på kompromis. Derfor er produkterne udviklet, så de stadig smager fantastisk og er nemme at arbejde med i køkkenet. På den måde kan du servere samme produkt til alle gæster, uanset præferencer og behov i forhold til diæt og allergier. Så bliver det ikke meget nemmere.

Brug produkterne som du ville bruge almindelig ost: I gratiner, på pizza, i salat, på sandwich, nachos, i bagværk og lignende. Få eventuelt inspiration til lækre opskrifter her