Menu

Ingredienser

+

Fisken

  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1300.0 g

Kartoflerne

  • Kartofler, skrællede 700.0 g

Saucen


Det rustikke ålandske køkken er kendt for sin enkelthed, og der arbejdes med nogle få, udvalgte råvarer. Nærheden til havet gør fisken til et kendetegn i det ålandske køkken. Her er en typisk ålandsk fiskepande på filet af hvid fisk.

...

Tilberedning

  1. Fisken

    • Skær fisken i mindre stykker.
  2. Kartoflerne

    • Kog kartoflerne, og lad dem køle af. Skær dem i mindre stykker.
  3. Saucen

    • Rør vand, fløde og Knorr Fiskefond sammen, og bring det i kog. Pisk Knorr Jævning i, og bliv ved med at piske omhyggeligt.
    • Lad saucen stå i 5 minutter.
    • Tilsæt salt, peber, Maille Æbleeddike, æble og peberrod. Smag til, og juster evt. krydderierne.
  4. Finalen

    • Læg fisk, kartofler og løg i en form og hæld saucen over.
    • Herefter bages den i ovnen ved 175 g i 20-30 minutter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu