+

Fisken

  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1300 g

Kartoflerne

  • Kartofler, skrællede 700 g

Saucen

  1. Fisken

    • Skær fisken i mindre stykker.

  2. Kartoflerne

    • Kog kartoflerne, og lad dem køle af. Skær dem i mindre stykker.
  3. Saucen

    • Rør vand, Knorr Piske 31% og Knorr Fiskefond sammen, og bring det i kog. Pisk Knorr Jævning i, og bliv ved med at piske omhyggeligt.
    • Lad saucen stå i 5 minutter.
    • Tilsæt salt, peber, eddike, æble og peberrod. Smag til, og juster evt. krydderierne.

  4. Finalen

    • Læg fisk, kartofler og løg i en form og hæld saucen over.
    • Herefter bages den i ovnen ved 175 g i 20-30 minutter.

+