Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
Lækkert og efterårsagtigt tilbehør af forskellige beder, ristet boghvede og æble.

Ingredienser
Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
-
Gule beder 500 g
-
rødbede 500 g
-
Bladselleri (blegselleri) 100 g
-
Æble 120 g
-
Boghvede hele 15 g
-
Løvstikke, frisk, finthakket 15 g
Tilberedning
-
Beder med ristet boghvede, blegselleri og æble
- Kog gule beder og rødbederne møre i letsaltet vand. Lad dem køle af, og skær dem derefter i både. Høvl 100 g rå gule beder tyndt på et mandolinjern.
- Høvl også blegsellerien tyndt på mandolinjernet, og læg skiverne i isvand. Høvl æblet tyndt, og pluk løvstikken.
- Rist boghveden på en tør, varm pande. Vend bederne, blegsellerien, æblerne og løvstikken i Hellmann’s Citrus sammen med salt og peber.