Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Mousse

  • Blodappelsin, pillede 530.0 g
  • Limesaft 30.0 ml
  • Sukker 80.0 g
  • Knorr Texture Gelatine 20.0 g
  • Rama Piske 31% 400.0 ml

Ved servering

  • Rama Piske 31% 100.0 ml
  • Blodappelsin 2.0 stk.
  1. Mousse

    • Skræl appelsinerne og skær dem i grove tern, fjern kernerne og læg i en blender. Blend appelsinen jævnt med limejuice, Knorr Texture og sukker.
    • Tilsæt 400 ml Knorr Piske 31% og blend i yderligere 3 minutter.
    • Hæld op i passende glas og afkøl i mindst 3 timer før servering.
  2. Ved servering

    • Server moussen med flødeskum lavet af det sidste Knorr Piske og blodappelsin skåret i fileter.