Menu

Ingredienser

+

Knassen

  • Hasselnødder hele 150.0 g
  • sesam ristet 50.0 g
  • Hampefrø 50.0 g
  • Sukker, rørsukker 100.0 g
  • Smør, saltet 50.0 g

Basilikums panna cotta

Jordbær og Pukka gele


”Her spiller den grønne urt hovedrollen i en dessert, sammen med sunde og næringsrige frø og nødder. Lakrids aromaen fra den bæredygtige the passer perfekt sammen med basilikum og jordbær”

...

Tilberedning

  1. Knassen

    • Kør de ristet nødder, frø og sesam på food processer sammen med rørsukker og smør til en let sammenhængende crunch.
  2. Basilikums panna cotta

    • Kog fløde op og pisk pannacotta granulatet i – kog hurtigt igennem. Lad afkøle til lunken.
    • Blend pannacotta massen med frisk basilikum.
    • Kom nødde crunchen i bunden af en rund form og hæld pannacotta masse på toppen – sæt på køl i min. 3 timer eller til dagen efter.
  3. Jordbær og Pukka gele

    • Kog vand op med pukka the og lad trække i min. 20 min. Tilsæt karamel.
    • Kom jordbær på toppen af de hærdede pannacotta timbaler.
    • Tilsæt texture under piskning til Pukka the`en og hæld den over jorbærrene – lad det hele køle til geleen har sat sig. Fjern fromene og server.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu