Menu

Ingredienser

+

Sådan gør du


Dette er en asiatisk inspireret ret, hvor alle ingredienser passer perfekt sammen. Her kan du ændre den syltede fennikel til de grøntsager, der er i sæson lige nu, eller smage din ponzu til med urter eller forskellige teblade.

...

Tilberedning

  1. Sådan gør du

    • Fisk: Skær fisken i 10 stykker. Salt hvert stykke jævnt og lad det tørre natten over i køleskabet. Før servering, forkul hurtigt skindet på fisken for mere smag.
    • Syltet Fennikel: Opvarm Maille hvidvinseddike, sukker og vand, indtil sukkeret er smeltet. Køl syltevæsken ned i en blastkøler eller ved stuetemperatur. Skær fennikelen tyndt med en mandolin og sylt den i væsken natten over eller længere.
    • Ponzu med rosenblade: Bland ponzuen med de tørrede rosenblade. Lad det stå ved stuetemperatur natten over.
    • Koldrøget ørredrogn: Koldrøg ørredrognen i 8 timer. Opbevar det i køleskabet.
    • Tang Mayo: Bland Hellmann's Professional mayo og tangpulver. Opbevar det i køleskabet.
    • Anretning og servering: Saml portionerne ved at placere den glaserede hvidfisk, syltet fennikel og koldrøget ørredrogn på en tallerken. Tilføj en klat tang mayo. Pynt med rosenblade og hvid lupin.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu