Menu
  1. Quinoa

    • Kog quinoaen med vand og grøntsagsbouillon i ca. 15 min. og kom den i en sigte.
  2. Jalfrezi

    • Skær alle grøntsager (kartofler, løg, rodfrugter, peber mm.) i tern. Steg dem i Milda flydende stege 100 % i en gryde i ca. 5–10 minutter.
    • Hak hvidløg fint, og kom det i gryden. Tilsæt ingefæren og Jalfrezi pasta, og lad det stege et minuts tid.
    • Tilsæt Knorr grøntsagsbouillon granulat, vand, kikærter, Knorr Tomatino og brun farin. Rør godt rundt, og bring gryden i kog. Lad retten simre under låg i ca. 20–30 minutter.
    • Tilsæt den kogte quinoa.
    • Smag til med salt, peber og Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og evt. mere Jalfrezi pasta.
  3. Servering

    • Servér med Naan, limebåde og et drys friskhakket koriander.