Ingredienser
Quinoa
-
Quinoa 100.0 g
-
Vand 400.0 ml
Jalfrezi
-
Blandede grøntsager i små tern, strimler eller skåret på mandolin 1200.0 g
-
Hvidløg, hakket 5.0 g
-
Kikærter, kogte 400.0 g
-
Brun farin 20.0 g
-
Vand 500.0 ml
Servering
-
Limefrugter 4.0 stk.
-
Koriander, frisk hakket 20.0 g
-
Naanbrød 500.0 g
Tilberedning
-
Quinoa
- Kog quinoaen med vand og grøntsagsbouillon i ca. 15 min. og kom den i en sigte.
-
Jalfrezi
- Skær alle grøntsager (kartofler, løg, rodfrugter, peber mm.) i tern. Steg dem i Milda flydende stege 100 % i en gryde i ca. 5–10 minutter.
- Hak hvidløg fint, og kom det i gryden. Tilsæt ingefæren og Jalfrezi pasta, og lad det stege et minuts tid.
- Tilsæt Knorr grøntsagsbouillon granulat, vand, kikærter, Knorr Tomatino og brun farin. Rør godt rundt, og bring gryden i kog. Lad retten simre under låg i ca. 20–30 minutter.
- Tilsæt den kogte quinoa.
- Smag til med salt, peber og Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og evt. mere Jalfrezi pasta.
-
Servering
- Servér med Naan, limebåde og et drys friskhakket koriander.