Ingredienser
Grønt prep
-
Tomat 900.0 g
-
Rød paprika, tern 3x3 cm 550.0 g
-
Agurk 450.0 g
-
Hvidløg, hakket 6.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 100.0 ml
-
salt 15.0 g
Suppen
-
Citronsaft, friskpresset 2.0 g
Garnering og servering
-
Rejer, 250.0 g
-
Agurk, små tern 250.0 g
-
Frisk Dild 5.0 g
Tilberedning
-
Grønt prep
- Skær tomater, agurker og peberfrugter i små stykker, og vend med hvidløg, HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, salt og Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili. Lad det marinere i mindst 30 minutter.
-
Suppen
- Bland grøntsagerne til en grov suppe, smag til med salt og citronsaft. Afkøl suppen inden servering.
-
Garnering og servering
- Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i tern. Hak dilden.
-
Server suppen kold med hakket agurk, rejer og dild.