1. Tærten

    • Kom Milda 100% i en stegepande, der kan gå i ovnen.
    • Læg de tykke løgskiver i lag i panden og steg dem gyldne på den ene side.
    • Kom karamelsaucen på og lad den glasere løgene.
    • Tilsæt øllet og lad det koge ind i karamellen.
    • Fordel Roast Umami og drys med Knorr grøntsagsgranulat og den hakkede timian.
    • Læg butterdejen på som låg og pak den forsigtigt rundt om løgene så du ikke ødelægger det pæne mønster.
    • Tærten bages i ca 20 min på 180 grader eller til butterdejen er gylden og sprød.
    • Lad tærten stå i 5 min og lad den sætte sig.
  2. Ostecreme

    • Creme Bonjour røres med krydderipastaen og serveres til tærten.
    • Tærten vendes ud på fad og serveres lun med ostecremen.

+