Ingredienser
Metodik
-
Rødløg 2.0 g
-
Chilipeber, rød 5.0 g
-
Koriander, friskhakket 40.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Vand 20.0 ml
-
Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 10.0 ml
-
Kikærtemel 130.0 g
-
Bagepulver 5.0 g
-
Olivenolie 500.0 ml
Tilberedning
-
Metodik
- Skær løg i tynde både, hak chili og koriander, tilsæt ingefærpuré. Bland kikærtemel og krydderier og tilsæt vand til blandingen er som tyk pandekagedej og den binder løgene sammen.
- Kom de øvrige ingredienser i og bland grundigt. Sæt "frikadeller" af blandingen i varm olie i en pande og steg til gyldne og sprøde.
- Tip: Server med raita med agurk, tomat, mango, mynte og mynteyoghurt.