Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Pærekage

  • Pærer 300.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 10.0 ml
  • Rasp 40.0 g
  • Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 120.0 g
  • Sukker, rørsukker 200.0 g
  • Mandelmel 200.0 g
  • Hvedemel 200.0 g
  • Bagepulver 3.0 g
  • Rama Fraiche 24% 2.0 dl
  • Citronskal rå 8.0 g
  • Rama Vanilla dessertcreme 1 l 4.0 dl
  1. Pærekage

    • Sæt ovnen til 200 grader.
    • Smør en form med margarine og drys med rasp.
    • Skræl pærerne og fjern kernehuset. Del dem i fire eller skær i skiver og fordel dem i den smurte form.
    • Pisk æg og sukker luftigt og vend i mandelmelet.
    • Rør citronskal og fraiche sammen.
    • Fordel dejen over pærerne og bag ca. 25 min. i ovnen.
    • Servér med vanilla dessertcreme.