Ristet spidskål med citron og timian
Lækkert tilbehør omkring efteråret, når den friske spidskål er på sit bedste.

Ingredienser
Kålen
-
Spidskål 1200 g
Marinaden
-
Timian, frisk, kviste 20 g
-
Olivenolie 50 ml
-
Salt 6 g
Bagning og servering
Tilberedning
-
Kålen
- Skær spidskålen i 4 både. Varm ovnen til 230°.
-
Marinaden
- Blend Knorr Professional Krydderipuré Middelhavsurter og olie, gnid blandingen ind i kålen, og drys med salt. Pres citronskal og timiankviste ind mellem kålbladene.
-
Bagning og servering
- Læg bådene i en smurt bradepande, og bag dem i ca. 10 minutter. Vend og bag videre i yderligere 10 minutter. Tag spidskålen ud af ovnen, og slut af med at stænke Hellmann’s Citrus hen over.