Ingredienser
Skorzonerrødder med ansjos smør
-
Div frø og kerner 50.0 g
Rødderne
-
Skorzonerod 30.0 stk.
-
Citronsaft 20.0 ml
Tilberedning og anretning
-
Ansjosfilet 20.0 stk.
-
Skalotteløg, hakket 100.0 g
-
Smør, saltet 200.0 g
-
Karse dansk 2.0 pack
-
Salt og peber
Tilberedning
-
Skorzonerrødder med ansjos smør
-
Alle frøene steges let i lidt Milda 100% flydende stege og drysses med lidt havsalt
-
-
Rødderne
-
Rødderne skylles og vaskes rene.
-
Rødderne skrælles og koges i vand med citron til de er møre, 10-12 min alt efter tykkelse.
-
Rødderne afkøles og lægges på et klæde så vandet løber fra.
-
-
Tilberedning og anretning
- Ansjoserne hakkes fint og ligeså skalotterne.
- De kogte tørre rødder steges gyldne i smørret, ansjoser og løg tilsættes og steges med.
- Rødderne anrettes med det brunet ansjossmør, salte kerner og den danske karse.