Skorzonerødder med ansjossmør | Unilever Food Solutions

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Skorzonerrødder med ansjos smør

Rødderne

  • Skorzonerod 30.0 stk.
  • Citronsaft 20.0 ml

Tilberedning og anretning

  • Ansjosfilet 20.0 stk.
  • Skalotteløg, hakket 100.0 g
  • Smør, saltet 200.0 g
  • Karse dansk 2.0 pack
  • Salt og peber
  1. Skorzonerrødder med ansjos smør

    • Alle frøene steges let i lidt Milda 100% flydende stege og drysses med lidt havsalt

  2. Rødderne

    • Rødderne skylles og vaskes rene.

    • Rødderne skrælles og koges i vand med citron til de er møre, 10-12 min alt efter tykkelse.

    • Rødderne afkøles og lægges på et klæde så vandet løber fra.

  3. Tilberedning og anretning

    • Ansjoserne hakkes fint og ligeså skalotterne.
    • De kogte tørre rødder steges gyldne i smørret, ansjoser og løg tilsættes og steges med.
    • Rødderne anrettes med det brunet ansjossmør, salte kerner og den danske karse.