Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Persille olien

  • Persille, bredbladet 150 g
  • rapsolie 100 ml

Misoglacen

Toasten og svampene

Persillefløden og anretningen

  1. Persille olien

    • Varm olien op til ca. 55 grader og blend den med den skyllet persille.
    • Sigt olien gennem et klæde.
  2. Misoglacen

    • Reducer Knorr professionel kyllingefond ned til Glace og monter med Knorr intense flavour miso umami.
    • Monter med lidt koldt smør
  3. Toasten og svampene

    • Skær skorpen af hvedetoasten og steg den gylden i Milda 100% flydende stege.
    • Svampene
    • Sauter hvidløg, løg og svampe af i Milda 100% flydende stege og glaser dem i Hellmann sherry cider vinaigrette.
  4. Persillefløden og anretningen

    • Knorr piske 31% røres sammen med lidt persille olie, lad fløde og olie skille.
    • Anretning
    • Anret toasten på tallerkenen og kom spinaten på.
    • Kom de lune svampe ud på toast og spinat.
    • Hæld miso glacen over svampene og dryp medpersille olien i glacen.
    • Pynt med urter på toppen.