Menu

Ingredienser

+

Syltelage

  • Lager eddike uden farve 100.0 g
  • Sukker 180.0 g
  • Vand 300.0 ml
  • Allehånde, stødt 5.0 g

Rødbeder

  • Rødbede, kogt 850.0 g
  • Syltelage 50.0 ml
  • Lager eddike uden farve 30.0 g
  • Vand 100.0 ml
  • Knorr Texture Gelatine 100.0 g

Syltede rødbeder er et populært tilbehør til mange af vores hjemmelavede klassikere, her en variant til personer med dysfagi.

...

Tilberedning

  1. Syltelage

    • Hæld ingredienserne til lagen i en gryde, kog og sænk til lav varme. Rør til sukkeret er opløst.
    • Skær kogte, skrællede rødbeder i mindre stykker og tilføj dem til lagen. Lad det trække i 1 time.
    • Si rødbederne fra og gem eddikelagen.
  2. Rødbeder

    • Put rødbederne i en blender og blend til en fin puré.
    • Kog 50 ml eddike med 100 ml vand, pisk Knorr Texture i. Tilføj rødbedepuréen og bland det sammen.
    • Fyld rødbedepuréen i passende forme og afkøl natten over.
  3. Til servering

    • Løsn den syltede rødbedegelé og skær den til den ønskede størrelse.
    • Server med et par dråber af den gemte lage.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu